1. 12. 2013.

Probajte nešto novo - Of Mice & Men

Rise Records predstavlja treće izdanje za kalifornijski metalcore Of Mice & Men. 'Restoring Force' će se pojaviti 28. januara a prvi singl je 'You're Not Alone'.
Bend postoji od 2009. i do sada su objavili dva albuma: 'Of Mice & Men' (2010) i 'The Flood' (2011). Novo izdanje sadrži jedanaest pesama, produkciju je radio David Bendeth (Paramore, Papa Roach, Killswitch Engage...).
Sledeće godine kreću na američku turneju sa Bring Me The Horizon.

Bad Religion “Hark! The Herald Angels Sing” #video #premijera

Novi spot za Bad Religion dolazi sa njihovog prvog božićnog albuma. 'Christmas Songs' je objavljen 29. oktobra i deo zarade će ići u humanitarne svrhe za pomoć žrtvama koje su zlostavljali sveštenici (SNAP-Survivors Network of those Abused by Priests).
Pesme su punk obrade božićnih himni i zvuče iznenađujuće dobro. Brett Gurewitz je u jednom od intervjua izjavio da je pevač Gregg Graffin kao mali pevao u crkvenom horu i sve te pesme zna u detalje što je izuzetno pomoglo prilikom snimanja i smišljanja aranžmana.
Izdavač je, naravno, Epitaph Records.
Album možete prelušati i na mikerecenzije, potražite link ispod video klipa.

povezane vesti:
Preslušajte Bad Religion božićni album #stream 
The Songs Of Tony Sly: A Tribute #recenzija 
Kako zvuči Bad Religion božićni album #audio 

Detalji Мy Chemical Romance kompilacije #vesti #video

Album nosi simboličan naziv 'May Death Never Stop You'. Omot je delo pevača Gerard Way-a. Na kompilaciji će se naći pesme sa njihova četiri albuma. 'I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love' (2002), 'Three Cheers for Sweet Revenge' (2004), 'The Black Parade' (2006) i 'Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys' (2010). Još uvek nije poznat spisak singlova koje će se naći na disku niti dali će biti nekih do sada neobjavljenih numera.
Neposredno pre raspada My Chemical Romance su objavili "izgubljen" album 'Conventional Weapons' u četiri zasebna singla.

Frank Iero, bivši gitarista benda, će 10. decembra objaviti dve solo pesme na 7" singlu koji nosi naziv 'For Jamia...'.

Ako tražite odgovor zašto su se MCR raspali, Gerard je sve već objasnio...