17.07.2014.

Kako su The Word Alive snimali spot #video

The Word Alive su nedavno objavili novi album 'Real' sa kog se izdvojio singl "Lighthouse" za koji su snimili spot. Video za "Lighthouse" ste premijerno mogli da pogledate na mikerecenzije prošle nedelje (link dole) a kako su snimali spot pogledajte u ovom članku.


Real Friends spot za "I Don't Love You Anymore" #video #premijera

Treći sing za američki pop-punk Real Friends sa njihovog novog albuma 'Maybe This Place Is The Same And We’re Just Changing'.

Dave Grohl ponovo svira bubnjeve #video

Dave Grohl i Pat Smear su se pridružili Kristeen Young na njenom debiju na američkoj televiziji. "Pearl Of A Girl" je pesma koja se nalazi na njenom sedmom albumu 'The Knife Shift'. Grohl je i na albumu svirao bubnjeve ali i gitaru na nekim pesmama.
Ako ne znate ko je Kristeen Young ne znam ni ja ali pesma je uvrnuti indie punk i sviđa mi se i vredi je poslušati!

Sonic Boom Six nova pesma / snimanje albuma #video

Sonic Boom Six su u studiju gde snimaju novi album koji je u potpunosti finansiran od fanova, više o tome ovde.
U prvom izveštaju sa snimanja možemo čuti novu, odličnu pesmu "Do What You Wanna Do".


Najbolja Babymetal recenzija #video

Metal Hammer novinar Dom Lawson je snimio recenziju za Babymetal album na svom Dom's Iron Sandwich video serijalu. Ovo će biti prva recenzija objavljena na ovom blogu a da je nisam sam napisao!


Pvris uživo, bez publike #video

Pvris su bend koji će uskoro biti nenormalno popularan iz razloga što snimaju izuzetno originalne pesme koje su kombinacija senzualnog electro pop-a sa punk energijom i važnije jer uživo zvuče bolje nego na studijskim snimcima.

Aktuelni hit singl "St. Patrick" snimljen je uživo za The Empty Room Sessions.


Trivium premijera novog spota #video

Još jedan singl i video klip za Trivium sa albuma 'Vengeance Force'. "Through Blood And Dirt And Bone" spot je nastao na nastupima po Evropi i prikazuje bend pre, tokom i posle nastupa.