10. 2. 2015.

Faith No More objavljuju 'Sol Invictus' #vesti

Najlepše vesti od Faith No More, njihov sedmi album je dobio ime 'Sol Invictus'. Datum objavljivanja je 18. maj.


Teenage Bottlerocket najavili album / prvi singl "Nothing Else Matters" #video #premijera

Tri godine je prošlo od prethodnog Teenage Bottlerocket albuma, sada sa novim izdavačem, bend objavljuje svoje šesto studijsko izdanje. 'Tales from Wyoming' će se pojaviti 31. marta i to je prvo što je bend snimio a da je Rise Records objavio. Produkciju novog materijala radio je čuveni Bill Stevenson.

Prvi singl je pop punk numera "Nothing Else Matters (When I'm With You)".


Babymetal nova svetska turneja #vesti

Sasvim očekivano Babymetal se vraćaju u Evropu ovog proleća. Pop/metal teen senzacija iz Japana će nastupiti na dva festivala u Nemačkoj i jedan u Austriji. Pored ovih bend će po prvi put nastupiti u Meksiku a najavljeni su i novi datumi za Kanadu i Ameriku. Turneju završavaju koncertom u Japanu.

Nova pesma "Road Of Resistance" je prvobitno objavljena kao deo 'Live At Budokan - Red Night' diska ali je kasnije postavljena kao samostalno izdanje, za sada još uvek samo u digitalnom formatu. Još uvek nema informacija o drugom albumu koji se sa nestrpljenjem očekuje.


Enter Shikari uživo na čudnim mestima... #video

Trenutno na evropskoj turneji, Enter Shikari uvek se trude da daju nešto više svojim fanovima. Ovog puta su u napuštenom hangaru u Lajpcigu izveli su nešto drugačiju verziju pesme "Myopia". Numera se nalazi na njihovom novom albumu 'The Mindsweep' koji se pojavio početkom godine.


Stone Sour obradili Metal Church "The Dark" #video #premijera

Za film 'Fear Clinic' u kome se Corey Taylor oprobao kao glumac njegov bend je snimio "The Dark" obradu Metal Church-a. Tokom ove godine oni bi trebalo da objave novi album na kome će se naći samo obrade pesama koja je njih inspirisala da postanu muzičari.