2. 3. 2015.

Halestorm na radnom zadatku u spotu "Amen" #video #premijera

Navikli smo na Lzzy Hale u njenom rock izdanju ali videti je u odelu u kancelariji...
Novi singl za Halestorm sa njihovog narednog albuma 'Into The Wild Life' koji je najavljen za 14. april.


Blitz Kids "Keep Swinging" spot inspirisan boksom #video #premijera

Novi spot za Blitz Kids sa albuma 'The Good Youth' koji se pojavio pre više od godinu dana. Spot "Keep Swinging" je inspirisan ilegalnim boks mečevima. glavne uluge su poneli Brock O’Hurn (model/bodibilder) i Daniel Garcia (bokser).

coldrain koncertni spot "Time Bomb" #video #premijera

Pre manje od mesec dana pojavio se spot "Evolve", danas još jedan spot sa coldrain albuma 'The Revelation'. "Time Bomb" je u potpunosti sastavljen od koncertnih snimaka.


Young Guns konačno spot za "Speaking In Tongues" #video #premijera

Aktuelni singl "Speaking In Tongues", veliki hit na alternativnim medijima, je dobio i oficijelni video klip. Young Guns će svoj treći album 'Ones And Zeros' objaviti početkom juna.


Stone Sour detalji 'Meanwhile In Burbank…' EP-a #vesti

Od najavljenog albuma obrada, Stone Sour ipak objavljuju samo EP sa pet pesama  'Meanwhile In Burbank…'. Na ploči će se naći obrade bendova Black Sabbath, Judas Priest, Alice In Chains, Kiss i Metallica. Kako Corey Taylor navodi to je nešto što je odavno hteo da uradi.
Uživo na koncertima bend je ponekad svirao tuđe pesme u svom repertoaru. Nedavno za soundtrack filma 'Fear Clinic' Stone Sour su snimili obradu pesme "The Dark", u originalu Metal Church.


Tom DeLonge objavljuje album Blink 182 pesama #vesti

To The Stars… Demos, Odds And Ends’ je novi album u Tom DeLonge karijeri, prvi pod njegovim ličnim imenom. Pesme koje će se naći na disku su, navodno, demo snimci na kojima je radio za novi Blink 182 album pre nego što je isteran iz benda
U linku ispod možete pogledati najavni trejler albuma.