3. 10. 2014.

Foo Fighters insert iz 'Sonic Highways' #video

Foo Fighters sve rade bolje od drugih, OK, Dave Grohl sve radi bolje od drugih!
Za novi album 'Sonic Highways' američki rock-eri su se udružili sa TV kompanijom HBO i snimili dokumentarac o nastanku novog albuma. Osam novih pesama je snimljeno u osam različitih studija u kojim je kreirana istorija rock muzike.
Prva epizoda dokumentarca će biti premijerno prikazana 17. oktobra, do tada se očekuje i prvi singl.


Driver Friendly objavili spot za "Everything Gold" #video #premijera

Novi spot za alternativni rock bend Driver Friendly sa njihovog albuma 'Unimagined Bridges'. Disk možete preslušati na mikerecenzije u linkovima ispod.

Pogledajte novi spot "Everything Gold".


5 Seconds of Summer "pokrali" Blink-182 #video

Kao muzički gosti Jimmy Fallon-a, svetska pop-punk senzacija 5 Seconds Of Summer su učestvovali u skeču #FallSongs. Bend je morao da izvodi poznate pesme sa novim tekstom inspirisan temom jeseni.

Preslušajte State Champs "The Acoustic Things" EP #stream

Jedan od, trenutno, najpopularnijih pop-punk bendova State Champs objavili su akustični album. "The Acoustic Things" sadrži sedam pesama, neke od njih ste već mogli da preslušate na mikerecenzije. U linku ispod preslušajte kompletan album.

This Legend "Lyrics With My Pen" prva pesma ex-Yellowcrad članova #video #premijera

Bilo je kranje vreme da This Legend objave nešto! Posle vesti o nastanku benda početkom juna više ništa nismo čuli od njih. U međuvremenu momci su snimili svoj debi album. Disk koji još uvek nije imenovan biće objavljen novembra.

This Legend je bend sastavljen od dva člana Yellowcrad-a, gitariste Ben Harper-a koji ih je napustio 2006. i bubnjara Longineu W. Parsons III koji je ove godine napustio grupu koja ga je i proslavila. Pored njih dvojice u grupi su Chris CastilloSteven Neufeld.

"Lyrics With My Pen" je klasična old-school-pop-punk pesma, brza, sa odličnom ritam sekcijom.

Preslušajte pesmu u linku ispod.


Set It Off novi singl "Tomorrow" #video #premijera

Američki pop-punk Set It Off uskoro objavljuju drugi album, 'Duality' će se pojaviti 14. oktobra za Equal Vision Records. Novi singl "Tomorrow" je snimljen sa Jason Lancaster-om, možda ga se sećate kao prvog pevača Mayday Parade.


Preslušajte novi New Found Glory album #stream

New Found Glory su na reddit-u odgovarali na pitanja fanova i postavili 'Resurrection' album na preslušavanje. Preslušajte i na mikerecenzije, link ispod: