15. 6. 2014.

Rodrigo y Gabriela - 9 Dead Alive #recenzija

Rubyworks Records
2014


Potrebna je hrabrost da budete drugačiji u današnje vreme, ali treba biti i pametan i ostati dosledan sebi. Rodrigo y Gabriela opstaju već godinama u stilu koji su sami kreirali. Duo klasičnih gitara sa flamenko i metal uticajima bez vokala i ritam sekcije. Novim albumom ’9 Dead Alive’ odaju poštu ljudima koji su promenili svet na sebi svojstven način.

AFI - A Deep Slow Panic #video #premijera

Dugo čekamo na treći AFI spot sa 'Burials' albuma. "A Deep Slow Panic" možda i najbolja (najemotivnija) na disku je dobila spot u kome su učestvovali fanovi slanjem klipova koje su sami snimili.


AFI su svoj "povratnički" album objavili oktobra prošle godine. Prvi singl "I Hope You Suffer" pojavio se još jula 2013. drugi "17 Crimes" mesec dana kasnije.
Pročitajte recenziju 'Burials' albuma.

Skyharbor - Evolution (lyric) #video #premijera

Skyharbor su bend na koji morate da obratite pažnju ako ste poklonik ozbiljnijeg zvuka u metal muzici. Njihova kombinacija prog metal-a sa ambijentalom je nešto jedinstveno. U njihovim pesmama ipak nećete čuti previše tehničkog muziciranja karakterističnog za prog etiketu. Skyharbor su priča za sebe i morate ih doživeti na svoj način.

Njihov drugi album još uvek nema ime ali će se pojaviti do kraja godine za Basick Records.

Prvi singl je "Evolution".

Real Friends nova pesma "Sixteen" #video #premijera

Real Friends su pop-punk bend iz Amerike, svoj novi album 'Maybe This Place Is The Same and We're Just Changing' objaviće 22. jula za Fearless Records.

"Sixteen" je drugi singl, prethodni "Loose Ends" objavljen je početkom maja. Obe pesme možete preslušati u linkovima dole.

Lee Corey Oswald - Progress #video #premijera

Prvi singl za Lee Corey Oswald sa njihovog novog albuma 'Regards' koji će se pojaviti 5. avgusta za No Sleep Records.


Spot za pesmu "Progress" se pojavio u dve verzije dole možete pogledati dužu.