7. 2. 2017.

Probajte nešto novo - Brutus #video #premijera

Do sada sam Belgiju vezivao za dEus ali od sada za Brutus. Energični trio u besprekornoj mešavini punk-a, rock-a, indie-a i hardcore-a. Postava benda je originalna kao i muzika koju sviraju, pevačica i bubnjar je Stefanie Mannaerts, pored nje su Stijn na gitari i Peter na basu. Debi album 'Burst' u prodaji je od 24. februara za Hassle.


Moderni Less Than Jake u "Bomb Drop" #video #premijera

Mislim da ne treba ohrabrivati (ne) talentovane klince da objavljuju svoje glupe pesme na youtube. Less Than Jake očigledno misle drugačije. Novi spot "Bomb Drop" dolazi sa EP-a 'Sound The Alarm' koji može da se presluša na mikerecenzije.


Taking Back Sunday "Call Come Running" #video #premijera

Posle nekoliko meseci Taking Back Sunday nastavljaju promociju novog albuma 'Tidal Wave'. Radnja spota "Call Come Running" je direktno povezana sa dešavanjem iz prethodnog "You Can't Look Back" (pogledaj ovde).


Deez Nuts "Band of Brothers" uživo na Unify 2017 #video

Naravno da su i Deez Nuts nastupili na Unify Festivalu 2017 u Austaliji. Njihov novi album 'Binge & Purgatory' pojaviće se 7. aprila a prvi singl za naslovnu numeru pronađi na mikerecenzije.


letlive. "Foreign Cab Rides" akustično #video

letlive. su održali turneju u Australiji. U prostorijama Rolling Stone magazina odsvirali su uživo akustičnu verziju pesme "Foreign Cab Rides".