18.12.2014.

Kako su Angels & Airwaves snimali spot "The Wolfpack" #video

"The Wolfpack" se nalazi na albumu 'The Dream Walker' koji možete preslušati na mikerecenzije. Novo Angels & Airwaves izdanje je najavljivano kao remek delo, od strane Tom DeLonge-a uglavnom, a zapravo je još jedan prosečan album benda koji većina sluša samo zato jer čekaju novo Blink 182 izdanje.


Escape the Fate akustično... #video

Dve pesme snimljene snimljene za 'The Acoustic Sessions' i Escape the Fate kakav do sada niste čuli.


Novi trejler za Babymetal 'Live At Budokan' #video

Novo video izdanje za Babymetal je snimak dvodnevnog koncerta u hali Budokan u Japanu. To je bio ujedno i prvi nastup sa Kami bendom. 'Live At Budokan' je sastavljen od dva koncerta 'Red Night' i 'Black Night'. A sada je moguće naručiti izdanje u kompletu sa novo pesmom "The One".


U prodaji od 7. januara.The Devil Wears Prada novi spot "War" #video #premijera

Još jedan singl za The Devil Wears Prada sa aktuelnog albuma '8:18' objavljenog septembra 2013. Ovo je peti, možda i poslednji singl sa izdanja. Na proleće bend je na turneji po Americi na kojoj će svake noći svirati čuveni 'Zombie EP' (objavljen 2010.) na zahtev fanova.

Spot za "War" je režirala Maria Juranic sa kojom su već sarađivali na video klipu za "First Sight".


Poslednji LostAlone spot "Crusaders" #video #premijera

Novi spot je ujedno i oproštaj od LostAlone. Ovih dana bend prestaje sa radom, posle oproštajne turneje. Njihov poslednji album 'Shapes Of Screams' je dobio odlične recenzije ali ipak sve to nije bilo dovoljno da nastave sa radom.