5. 1. 2013.

Deep Purple remaster 'Slaves & Masters' albuma

Izdavačka kuća Friday Music objaviće remasterizovano i dopunjeno izdanje albuma 'Slaves & Masters' benda Deep Purple. Trinaesti album u karijeri hard rock velikana doneo je neočekivane promene u zvuku i nove članove benda. Na mesto pevača Ian Gillan-a došao je Joe Lynn Turner koji je sarađivao sa Ritchie Blackmore-om u bendu Rainbow. Gitarista Ritchie Blackmore je ucenjivao bend i menadžment svojom odlukom da će napustiti Purple ako Ian Gillan ne dobije otkaz. Sa Turnerom na vokalima Blackmore je prepoznatljivi zvuk Deep Purple podredio pop rock pesmama kakve je komponovao u Rainbow sa Turnerom. Jon Lord je u jednom intervjuu rekao da iako nije loš 'Slaves & Masters' nije Deep Purple album i jedan je od najgorih koje je bend izdao dok je on bio član.

5. februara deluxe edition albuma 'Slaves & Masters' se pojavljuje u prodaji. Jedino izdanje MK5 postave Deep Purple sa Joe Lynn Turnerom na vokalima. Remasterizovano sa dve bonus pesme na LP formatu: "Slow Down Sister" - originalno objavljena na B strani singla "Love Conquers All" i drugi bonus je singl verzija pesme "Love Conquers All". 
Album iz 1990. pored Joe Lynn Turner-a na vokalima i Ritchie Blackmore-a na gitarama sa Ian Paice-om na bubnjevima i Jon Lord-om na klavijaturama dok je Roger Glover pored bas gitare i producirao 'Slaves & Masters'.
Dva singla su objavljena "King Of Dreams" i "Love Conquers All"


01. King Of Dreams 
02. The Cut Runs Deep 
03. Fire In The Basement 
04. Truth Hurts 
05. Breakfast In Bed 
06. Love Conquers All 
07. Fortuneteller 
08. Too Much Is Not Enough 
09. Wicked Ways 
10. Slow Down Sister * 
11. Love Conquers All (single edit) * 

* Bonus


povezane vesti:

Paramore teaser novog spota VIDEO

Izuzetno popularni pop-punk bend Paramore predvođeni simpatičnom Hayley Williams uskoro objavljuju svoj novi album. Četvrto izdanje jednostavno nazvano 'Paramore' očekuje se aprila 2013.
Prvi singl je pesma "Now" koju se pojavljuje u prodaji 22. januara preko itunes-a.
Kratki teaser za novi video spot Paramore su postavili na svom sajtu.



povezane vesti: Četvrti album za Paramore u aprilu