12. 3. 2015.

Muse spremni za rat: "Psycho" #video #premijera

Muse su se i zvanično vratili! Prepoznatljiv zvuk, ritam, vokal... sve što se od njih i očekuje!
Prvi singl novog albuma 'Drones' ne donosi nikakva muzička iznenađenja. "Psycho" je definitivno čvršća pesma nego što je to bio slučaj na prethodna dva izdanja: "Survival" sa 'The 2nd Law' ili "Uprising" sa 'The Resistance'. Tekstualno sa antiratnom porukom, veoma provokativno i angažovano.


Sleeping With Sirens pop pesma "Gold" #video

Novi Sleeping With Sirens album 'Madness' nosi iznenađenja za stare fanove, uglavnom neprijatna. Nova pesma "Gold" je samo jedna od nekoliko koje niste očekivali od njih.


In Hearts Wake dokumentarac #video

Saznajte nešto više o In Hearts Wake. Uskoro, oni objavljuju novi album 'Skydancer' sa kog se pojavio prvi singl "Breakaway".


New Found Glory dobili batine u "One More Round" #video #premijera

Uvek veseli i nasmejani New Found Glory su novim spotom "One More Round" iznenadili fanove. Puno krvi i scena kao iz slasher horor filmova, možda bi trebao da bude zabranjen za mlađe od 18.
Njihov novi album 'Resurrection' možete preslušati na mikerecenzije.


Vraćaju se Chunk! No, Captain Chunk! #vesti

Svima omiljeni Francuzi Chunk! No, Captain Chunk! su bili vredni proteklih meseci. Posle uspešnog 'Pardon My French' iz 2013. popularni pop-punk-eri se vraćaju novim albumom 'Get Lost, Find Yourself'. Svoj treći album objavljuju 19. maja, prvi singl "Playing Dead" očekujte 24. marta.


Blink 182 i Matt Skiba #vesti

Fotografija koju smo svi čekali, novi Blink 182! Mark, Travis i Matt ili Blink 182 with Matt Skiba kako se potpisuju najavili su još jedan nastup posle Musink Festivala.
Travis Barker je nedavno izjavio da bi Tom DeLonge trebao da odraste i da sam napusti bend. Na pitanje o mogućem snimanju albuma sa novim frontmenom, bubnjar je odgovorio da ništa nije planirano ali da bi to sigurno bio pun pogodak jer je Skiba neko ko ume da peva i svira i ne koristi Pro Tools.


Sve je spremno za novi Muse #vesti

Muse su objavili neke detalje novog izdanja. U linku ispod možete pogledati kako će izgledati omot diska i koji su naslovi pesama. 'Drones' će biti njihov sedmi album u karijeri. Najavljeni singlovi su "Psycho", pesma bi trebalo da uskoro bude dostupna u nekom formatu jer je bend preko instagrama pustio neke isečke, zvanično glavni singl je "Dark Inside", premijera se očekuje 23. marta ali ćemo pesmu čuti i ranije kako kažu iz Muse tabora. Znači "Psycho" i "Dark Inside" će biti dve koje će prethoditi samom disku koji je u prodaji od 8. juna.


TRC novi singl "Same. But Better." #video #premijera

Jedan od najboljih novijih hardcore bendova TRC objavili su prvi singl novog materijala. Njihov četvrti studijski album će biti objavljen narednih meseci.
Prva objavljena pesma je "Same. But Better.".