10. 10. 2014.

New Found Glory - Resurrection #recenzija

Hopless Records
2014

New Found Glory su veterani pop-punk-a i posle toliko godina na sceni očekivalo bi se da će malo usporiti, da odmore... Ako je suditi po novom albumu 'Resurrection' od toga nema ništa.



"Selfless" nije slučajno odabrana za najavni singl jer ona zapravo i predstavlja sve što je dobro u vezi ovog benda. U naslovnoj "Resurrection" gostuje Scott Vogel iz hardcore benda Terror. Prve dve su klasične brže pop-punk dok treća "The Worst Person" podiže nivo energije za stepenik više.
"Ready and Willing" singl broj 2.-sasvim osnovano, vesela, živahna, odličan rif i refren, školski primer pop-punk-a.
"One More Round", "Persistent", "Stories of a Different Kind" nastavljaju u pravcu u kom se i očekuje od New Found Glory. "Vicious Love" ima sve atribute potrebne za (možda) sledeći singl sa albuma, odličan refren pre svega.
"Degenerate" i "Living Hell" nas vraćaju jedno dvadeset godina nazad kada je pop-punk bio nešto drugačiji. "Angel" je jedina koja ima prizvuk balade. Možda i najbolja na ovom albumu je "Stubborn" u kojoj gostuje Anthony Raneri pevač Bayside.
U sličnom stilu kao i ostatak albuma "On My Own" zatvara ovo izdanje.

Ko voli pop-punk nema razloga da mu se ovaj disk ne svidi. Nema ovde puno mudrosti album je dobar možda nije najbolji u New Found Glory karijeri ali to nije ni važno, zar ne?

Нема коментара:

Постави коментар