21. 7. 2016.

All Time Low najava za DVD #video

All Time Low objavljuju 'Straight to DVD II: Past, Present And Future Hearts'. Koncertno video izdanje će se pojaviti 26. avgusta. Novu najavu pogledaj u linku ispod.


Vans Warped Tour sa Sum 41, Motionless In White, Emarosa... #video

Novi izveštaji sa ovogodišnje Vans Warped turneje. U linkovima ispod pronađi intervjue i snimke sa koncerata bendova: Coldrain, Wage War, Set It Off, Tonight Alive, I See Stars, Emarosa, Vanna, Sum 41, Motionless In White, Roam, Ballyhoo...


Northlane & In Hearts Wake na turneji #video

Aprila 2016. pojavio se zajednički album bendova Northlane i In Hearts Wake. Svi članovi su zajednički osmislili pesme i zajedno ih snimili. Ovaj nesvakidašnji poduhvat krunisan je zajedničkom turnejom po Australiji.


Vans Warped Tour na APMAS #video

Ekipa sa Vans Warped turneje preselila se na dodelu Alternative Press nagrada. Sve poznate face i bendovi sada su u drugim ulogama.









Rob Lynch nova pesma "Salt Spring" #video #premijera

Rob Lynch je trenutno u Evropi na turneji na kojoj promoviše svoj drugi album 'Baby, I'm A Runaway'. Disk je u prodaji od 22. jula. Preslušaj novi singl "Salt Spring" u linku ispod.


Šta se dešava sa My Chemical Romance? #vesti

Kao jedan od omiljenih rock bendova generacija tinejdžera, od kojih većina to više nije, My Chemical Romance su ostavili neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. Od 2013. bend više ne postoji, nekoliko solo karijera je ponuđeno kao zamena ali neuspešno. Sve do novog tizera kojim nejavljuju, nešto? Postoje dve mogućnosti: nerealna je da se bend ponovo okuplja i realna da je u pitanju reizdanje njihovog trećeg i najznačajnijeg albuma 'The Black Parade' objavljenog pre deset godina. Uskoro više informacija.