15. 3. 2017.

Procureli detalji novog Paramore albuma

Paramore nisu ni potvrdili ali ni demantovali navode koji su se pojavili na twitter-u. Imena dvanaest novih pesama je prijavljeno asocijaciji kompozitora i autora u Americi (American Society of Composers, Authors and Publishers (ASCAP)) i to je neko postavio na svom profilu. Većinu pesama su potpisali Hayley Williams i Taylor York, Zac Farro (originalni bubnjara ponovo sa njima) je učestvovao u tri a MewithoutYou pevač Aaron Weiss je ko-autor jedne. Sve detalje pogledaj u linku ispod.


Panic! At The Disco sa Death Of A Bachelor Tour-a

'Death Of A Bachelor Tour' i dalje traje a Panic! At The Disco nastavljaju sa objavljivanjem novih snimaka nastalih na koncertima ali i u toku dana kada imaju previše slobodnog vremena. Pogledaj šta se sve dešavalo tokom druge i treće sedmice...


Killswitch Engage uživo u Australiji

Nekoliko snimaka nastalih na Killswitch Engage turneji u Australiji, tačnije 3. marta u Sidneju u The Enmore Theatre-u. Bend promoviše 'Incarnate' album (recenzija) objavljen prošle godine. Više u linovima ispod.


Babymetal objavljuju 'Live at Tokyo Dome'

Babymetal koncerti su uvek nešto specijalno što mora da se i gleda i sluša. Kao bend su objavili samo dva studijska ali tri koncertna i četiri video albuma. Novi 'Live at Tokyo Dome' snimljen je 19. i 20. septembra 2016. godine pred oko 110000 posetilaca u čuvenom Tokyo Dome. Najavni trejler izdanja pogledaj u linku ispod.


Kako nastaju Papa Roach pesme

U novom video klipu možemo da vidimo kako su nastale neke od Papa Roach pesama. Njihov novi album, koji su finansirali fanovi preko pledge music, pojaviće se u narednih nekoliko meseci. Pored dva singla, oba preslušaj na mikerecenzije, bend još uvek nije izašao u javnost sa detaljima svog devetog studijskog izdanja, prethodni 'F.E.A.R.' pojavio se 2015. godine.