23. 10. 2015.

Hüsker Dü ponovo sviraju? #vesti

Više portala je objavilo tekst o mogućem ponovnom okupljanju post punk legendi Hüsker Dü. Razlog tome je oficijelni sajt, njihov prvi inače, kao i profili na socijalnim mrežama.
1988. bend se rastao i tri člana nisu komunicirala, do skora. Bob Mould je već godinama aktivan i ima odličnu karijeru, Grant Hart možda nije toliko dostupan u medijima ali ni njegova diskografija nije ništa manja. Greg Norton je ponovo muzički aktivan ali do skora je bio vlasnik lanaca restorana.


Fearless Vampire Killers dve nove pesme "Feel Alive" i "Aging Love" #video #premijera

Danas se pojavio mini album 'Bruises'. Šest novih Fearless Vampire Killers pesama predvođenih singlom "Like Bruises". U linku ispod preslušajte još dve nove "Feel Alive" i "Aging Love".


Preslušajte novi Like Moths To Flames album 'The Dying Things We Live For' #stream

Treći Like Moths To Flames album 'The Dying Things We Live For' na momente iz metalcore-a ide u prog metal. To je još jedan dokaz koliko je ovaj bend ispred drugih u ovom muzičkom žanru. Nepravedno zapostavljeni oni guraju svoju priču i uvećavaju bazu svojih fanova.


Suicide Silence remix!? #video #premijera

Da ovo čujete bez ikakvog saznanja o kome se radi, sigurno bi bili zbunjeni. Suicide Silence nisu prvi deathcore bend koji je dobio EDM remix svoje pesme ali ovo zvuči jako zanimljivo.
"Sacred Words (We Are Strong Remix)" se nalazi na istoimenom EP-u. Pored remixa nalazi se originalna numera "Sacred Words", instrumental kao i koncertna verzija iste. Bonus su "Inherit the Crown" i "Cease to Exist" snimljene uživo.