7. 9. 2013.

Preslušajte novi Carcass album #stream

'Surgical Steel' je po mnogima već album godine! Britanski melodični death metal Carcass svoje šesto izdanje objavljuju za Nuclear Blast 13. septembra.



Preslušajte novi Tonight Alive #stream

Uz komentare pevačice Jenna-e McDougall pre svake pesme australijski pop punk Tonight Alive predstavljaju svoj drugi album 'The Other Side'. Izdanje će se pojaviti u prodaji 10. septembra a recenziju možete pročitati ovde




povezane vesti: 
Tonight Alive "Hell And Back" #video
Tonight Alive - The Other Side #recenzija
Tonight Alive "Lonely Girl" #video #premijera

Driving Mrs. Satan - Popscotch #recenzija

RTF Records
2013


Driving Mrs. Satan - u istoriji originalnih imena bendova ovo je jedno od najboljih. Prosto da pomislite da je reč o death metal bendu ali zapravo se radi o emotivnim interpretacijama nekih od najvećih hitova metal i rock muzike osamdesetih i devedesetih.

Trio Driving Mrs. Satan rade na relaciji London – Napulj, njihova muzika se opisuje kao indie pop sa akustičnim instrumentima: klasična gitara, kontrabas i čisti ženski vokali. Postoji dosta bendova koji rade obrade i žive od toga jer ljudi jednostavno vole da čuju svoju omiljenu pesmu ma ko da je izvodi ali ovaj trio nudi nešto drugačije. Od poznatih metal hitova bendova kao Metallica, Helloween, Iron Maiden, Anthrax moguće je napraviti i pop pesme. Ako ne verujete preslušajte  Driving Mrs. Satan i njihov prvi album ‘Popscotch’.
Jazz pop verzija “I Want Out” (Helloween) otvara album i posle nje sledi vesela interpretacija velikog hita Metallica-e “Battery”. “Killers” (Iron Maiden) je mračna i tužna balada. Kada su Anthrax snimali “Caught In A Mosh” sigurno nisu ni sanjali da će jednog dana da se pojavi ovakva verzija njihove pesme sa klavirom i trubama u nekom jazz / folk ambijentu, svakako jedna od najboljih na albumu ‘Popscotch’. Spora “2 Minutes To Midnight” (Iron Maiden) je mali pad u odnosu na prethodne dok je “Hells Bells” (ACDC) najsličnija originalu barem po intenzitetu.
Još jedan vrhunac ovog albuma je” Can I Play With Madness” (Iron Maiden) pažljivo osmišljena obrada sa dobrim tempom, prekidima koji su tu samo da istaknu refren koji je prosto fenomenalan. Black Sabbath hit “Never Say Die” je dobio country elemente sa a “Killed By Death” (Motorhead) ostaje verna originalu po mračnoj atmosferi. “South Of Heaven” (Slayer) je jedina u kojoj se upliće i soul muzika i na kojoj pevačica Claudia Sorvillo konačno koristi svoj glas u potpunosti. Za kraj je ostavljena uspavanka, barem tako deluje “From Out To Nowhere” (Faith No More) u obradi Driving Mrs. Satan.

Giacomo Pedicini (kontrabas i produkcija) i njegov bend nisu prvi koji su uradili ovako nešto ali su svakako uspeli da pruže nešto jedinstveno. Driving Mrs. Satan ne rade obrade oni pozajmljuju tuđe note i tekstove i prave ih svojim.



http://www.drivingmrssatan.com
www.facebook.com/drivingmrssatan
www.youtube.com/drivingmrssatan
www.twitter.com/drivingmrssatan

Korn "Never Never" #video #premijera

Momenat koji čekamo već dosta dugo, Korn sa Head-om, novi singl, spot, uskoro album...
Možda pesma nije baš stari Korn kako smo svi očekivali ali je ipak dovoljno dobra.



povezane vesti:
Korn - "Love And Meth" novi singl #audio #stream #premijera
Korn snimali spot #video
Korn zvanični lyric #video