30. 5. 2014.

Šta rade Faith No More? #vesti

Ovog leta Faith No More nastupaju na novom festivalu u Londonu zajedno sa Black Sabbath i Soundgarden. Danas su najavili i datum na poljskom Open'Er Festivalu ali...


Uriah Heep novi album #video #premijera

Veterani hard rock-a Uriah Heep objavljuju svoj 24. studijski album 'Outsider' posle tri godine pauze i diska 'Into The Wild' iz 2011. Prvi singl je "One Minute".

Saznajte više o samom izdanju od članova u video klipu ispod i pogledajte novi spot:

Preslušajte Nightmares debi album #stream

Bend Nightmares je iz Atlante i postoje već nekoliko godina. Njihov debi album 'Suspiria' objaviće Rise Records 3. juna. Nightmares čine pet člana i sviraju melodični metalcore.
Prvi singl sa  "In The Mouth Of Madness" na kojoj gostuje Tyler Carter iz Issues.

Preslušajte njihov album:

The Downtown Fiction turneja po školama #video

Novi snimak iz studija gde The Downtown Fiction snimaju svoj drugi album prati i klip nastao na turneji po američkim srednjim školama. Originalan način promocije novog materijala, bend je inače svirao na velikim odmorima.

Njihov drugi album 'Losers & Kings' biće objavljen 17. juna za Fearless Records. Do sada su objavili dva singla "Kiss My Friends" i "Some Place On Earth".

Pogledajte novi izveštaj iz studia i novi snimak sa "turneje":

Say Anything "Hebrews" #audio #premijera

Naslovna pesma sa 'Hebrews' albuma je novi singl za američki indie rock-pop-hip hop-folk bend Say Anything. Album će biti u prodaji od 10. juna za Equal Vision Records. Prvi singl je "Judas Decapitation".

U pesmi "Hebrews" gostoju na vokalima Brian Sella (The Front Bottoms).





Preslušajte novi singl za Say Anything:

California Breed - The Way #video #premijera

Drugi singl za projekat California Breed u kome učestvuju Glenn Hughes, Jason Bonham i Andrew Watt. Album možete preslušati na mikerecenzije (u linku dole) i pročitajte recenziju.


Pogledajte novi spot "The Way":

Bruce Dickinson kao Red Baron na Sonisphere 2014. #vesti

Na ovogodišnjem Sonisphere Festivalu u Knebworth parku Bruce Dickinson će pored nastupa sa Iron Maiden održati i egzibiciju avionima iz prvog svetskog rata.
Fotografija preuzeta sa IronMaiden.com