14. 2. 2013.

Alice In Chains rešite anagram

Uz pomoć socijalnih mreža na internetu Alice In Chains traže od vas da rešite anagram i saznate ime novog albuma!
Svoje poruke možete postaviti na instagram stranici benda uz hashtag #AICALBUMTITLE


Alice In Chains su nedavno objavili novi spot, za pesmu "Hollow" čija je prvobitna verzija sastavljena od fotografija koje su fanovi postavljali na njihovom instagramu. Oficijalna verzija je donekle inspirisana tekstom pesme "Space Oddity" David Bowie-a o kosmonautu koji doživi nervni slom i ne želi da se vrati nazad. Spot je režirao Roboshobo (aka Robert Schober; poznat po radu sa METALLICA-om, MASTODON-om).


Black Veil Brides Uživo VIDEO


AltarTV su postavili snimak intervjua sa Andy Biersack-om iz Black Veil Brides kao i deo njihovog nastupa uživo. Kontroverzni shock/rock-eri su nedavno objavili svoj novi album 'Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones' koji je u prvoj nedelji prodat u 42.000 kopija u Americi i zauzeo je 7. nesto na Billboardovoj listi albuma. Priča opisana u tekstovima ovog konceptualnoh albuma dobila je i svoju igranu verziju u filmu 'Legion Of The Black'.




povezane vesti:
recenzija: Black Veil Brides - Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones
Black Veil Brides "In The End" VIDEO

The Strokes nova pesma AUDIO

The Strokes su objavili drugu pesmu "All The Time" sa petog albuma 'Comedown Machine' čije objavljivanje očekujemo krajem marta. Ovo je prvi zvanični singl sa novog materijala.
Iako je "procurela" na internetu pre premijere, Zane Lowe sa BBC Radio1 je 13. februara pesmu pustio u svojoj emisiji.
Prva objavljena "One Way Trigger" je ponuđena kao besplatni download.



Fall Out Boy pomerili datum objavljivanja albuma


Novi album 'Save Rock And Roll' povratnika Fall Out Boy bio je najavljen za početak maja ali je bend ubrzao proces i novi datum je 15./16. april.

Pete Wentz je vest objavio na svom twitter nalogu:


Takođe i na sjatu benda su postavili poruku:
"Nismo očekivali da se sve kotrlja ovako brzo i ludo. Ali nismo se šalili kada smo rekli da je album gotov-pa čemu čekanje. Mnogo nam znači što ste nas primili nazad. 'Save Rock and Roll' izlazi ranije, 15./16. april"

http://falloutboy.gomerch.com/preorder

Fall Out Boy su objavili prvi singl sa povratničkog albuma za pesmu "My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)"


povezane vesti: Vratili se Fall Out Boy VIDEO