25. 5. 2017.

In Hearts Wake 'Ark' recenzija

UNFD
2017

Zbog ovakvih bendova metalcore opstaje kao žanr! In Hearts Wake sa 'Ark' prelaze u svet velikana, za razliku od nekih, oni nisu kompromitovali svoj zvuk, ostali su verni muzici koju sviraju i poruci koju šalju. 'Ark' je nešto posebno, potvrda zrelosti i iscrpnog rada i ne preporučuje se onima koji nisu navikli na kvalitet.

Memphis May Fire se bave ozbiljnim temama u "That's Just Life"

Novi spot za Memphis May Fire pesmu "That's Just Life" ima za zadatak da pokaže da je život zapravo mnogo teži nego što bi mi to hteli da priznamo. Ovo je još jedan singl sa albuma 'This Light I Hold' (recenzija). Pogledaj spot u linku ispod.


Beartooth u borbi protiv depresije sa "Sick Of Me"

Beartooth su novi spot "Sick Of Me" posvetili problemu anksioznosti i depresije. Pored pevača Caleb Shomo-a koji govori o svojim iskustvima u spotu su se našle još nekoliko ispovesti ljudi koji su uspeli da pobede ovaj poremećaj. Za više informacija posetite sajt World Health Organisation i pretražite pojam depression.
Ako vi ili neko kog poznajete se bori sa depresijom potražite pomoć pre nego što bude kasno.


Fort Hope novi singl "Cardinale"

'The Flood Flowers Vol 1' je debi album za britanske rock-ere Fort Hope. Mada iza sebe imaju više EP izdanja oni su se tek sada odlučili da objave kompletan album. "Cardinale" je treći singl, prethodna dva "Class Of 99" i "The People Of The Lake" pronađi na mikerecenzije.


Papa Roach najavili turneju, svirali sa klincima i ostale vesti

Veoma zauzeti Papa Roach su na američkim datumima na kojima promovišu nedavno objavljeni album 'Crooked Teeth'. Recenziju pročitaj ovde. Oni su na Rock On The Range Festivalu izveli novu pesmu "Born for Greatness" sa školskim bendom Olentangy Orange High School Marching Pioneers iz Ohaja (pogledaj dole). Na evropskoj turneji će ići sa Frank Carter & The Rattlesnakes tokom septembra i oktobra...