17. 5. 2014.

California Breed - California Breed #recenzija


Frontier Records
2014

Glenn Hughes što je stariji sve je bolji. Debi album njegovog novog benda California Breed će vas odvesti u vreme kada je hard rock bio mainstream, ali ovo nije prosviravanje starih pesama na nov način (kao što rade neke njegove kolege). California Breed je bend koji je spojio staro i novo u rock muzici. Ovde nećete naći ništa moderno ali možete naučiti kako se svira prava rock muzika, ona sa velikim mudima!
Glen Hughes i Jason Bonham kao naslednici Black Country Communion dokazali su da mogu bez Joe Bonamassa-e jer sada je tu Andrew Watt.

Bury Tomorrow o novom albumu #video

Nastavak intervjua sa članovima Bury Tomorrow o njihovom novom albumu 'Runes'. Treći album benda objaviće Nuclear Blast 26. maja.

Pogledajte intervju u linku dole.

Killer Be Killed odgovarali na pitanja fanova #video

Max Cavalera iz Killer Be Killed (Soulfly) odgovarao je na pitanja fanova o nastanku novog benda Killer Be Killed. Pored njega u grupi su i Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Troy Sanders (Mastodon) i Dave Elitch (Ex-The Mars Volta).
Istoimeni debi album supergrupe pojavio se 9. maja za Nuclear Blast Records.

Pročitajte recenziju njihovog albuma.


Pogledajte intervju i preslušajte album u linkovima dole:

Say Anything "Judas Decapitation" #audio #premijera

Say Anything su bend koji već petnaest godina snima muziku koju ne žele da stave u jedan žanr. Kombinuju indie rock, pop, hip hop, folk i prave pesme koje odišu pozitivnom energijom.

Novi singl "Judas Decapitation" će se naći na 'Hebrews' albumu koji će se pojaviti 10. juna. Ovo će biti njihov šesti album u karijeri i dolazi dve godine posle 'Anarchy, My Dear' izdanja. Prvi album 'Baseball: An Album by Sayanything' objavili su 2001.

Poslušajte Say Anything novi singl "Judas Decapitation":

Butcher Babies - C8H18 (Gasoline) Lyric #video

Butcher Babies će vas iznenaditi, ako niste upoznati sa njihovim radom, pre svega činjenicom da imaju dve pevačice a sviraju groove metal. Njihov prvi album 'Goliath' se pojavio 2013. godine za Century Media Records.
Bend postoji od 2010. ali bez nekog komercijalnog uspeha ali su skrenuli pažnju na sebe provokativnim odevanjem na bini, tj. nedostatku istog ali nedavno su pevačice izjavile da prestaju sa takvim scenskim nastupom (na žalost muške publike). O čemu se radi potražite u linkovima dole.

Novi singl sa 'Goliath' albuma: