1. 6. 2013.

Kako je sniman Paramore spot "Still Into You" VIDEO

Scene sa snimanja spota "Still Into You" drugog singla sa četvrtog albuma za jedan od najpopularniji bendova komercijalnog rocka trenutno. Paramore su nedavno nastupili na festivalu Big Weekend u Londonu koji organizuje BBC Radio 1 i po ocenama mnogih imali su najbolji nastup od svih bendova.

Snimanje spota "Still Into You":

Paramore "Now" na Big Weekend 2013 :

povezane vesti:
Paramore kod Kimmel-a VIDEO
Paramore drugi spot VIDEO
recenzija: Paramore - Paramore

Stone Temple Pilots i Chester Bennington na turneji VIDEO

Stone Temple Pilots tuže bivšeg pevača Scott Weilanda, on tuži njih, a Chester Bennington iz Linkin Park je novi vokal benda, to je ukratko najaktulnija vest u svetu rock muzike!
Ko ima pravo da koristi ime STP ko je kriv, ko je koga izbacio, sve je to manje-više nebitno kada se čuje nova pesma "Out Of Time". Bennington će paralelno raditi sa oba benda.

Na koncertu u Los Angelesu odsvirali su: Wicked Garden, Big Bang Baby, Vasoline, Out Of TimeTrippin' On A Hole In A Paper Heart, na bini su im se pridružili Slash i Duff McKagan(nekada zajedno u Guns N'Roses) i odsvirali su obradu Mott The Hoople "All The Young Dudes". Koncert je održan u Club Nokia kao deo MusiCares MAP fondacije, pored STP nastupali su i Mix Master Mike, Slash, Duff McKagan, Tony Alva's CHICKEN NOODLE PROJECT i Ida Maria.


povezane vesti:
Stone Temple Pilots sa Linkin Park pevačem AUDIO

Black Sabbath - End Of the Beginning STREAM


Studijska verzija pesme "End Of the Beginning" je objavljena na čileanskoj radio stanici. Premijera singla je bila u američkoj tv seriji CSI. Povratnički album za Black Sabbath biće objavljen 10. juna a nosi naziv '13'.




povezane vesti:
Kako je nastao omot za novi Black Sabbath VIDEO
Black Sabbath na CSI / ili kako smo snimili album da zaradimo još puno para... VIDEO
Black Sabbath novi snimci VIDEO

Megadeth - Build For War/The Blackest Crow AUDIO

Megadeth su objavili još dve nove pesme sa novog albuma 'Super Collider'.





povezane vesti:
Megadeth - Kingmaker AUDIO
Megadeth - Super Collider AUDIO

Avenged Sevenfold u studiju VIDEO

Američki metalci Avenged Sevenfold su trenutno u studiju gde snimaju svoj šesti album, prvi koji je u potpunosti rađen bez pokojnog bubnjara The Rev-a. Mike Elizondo je producent izdanja, sa njim su radili i na prethodnom 'Nightmare' iz 2010.




povezane vesti:
Avenged Sevenfold ulaze u studio
Avenged Sevenfold: "Sledeći album je najteži do sada"