21. 8. 2014.

Young Guns predstavili "I Want Out" spot #video #premijera

Pre nešto više od dve godine Young Guns su postali značajno popularniji objavivši svoj (najveći) hit singl "Bones". "I Want Out" je prva nova pesma sa njihovog trećeg studijskog, još uvek bezimenog albuma.


Lacuna Coil novi spot "Nothing Stands In Our Way" #video #premijera

Italijanski heavy rock-eri Lacuna Coil su na turneji na kojoj promovišu novi album 'Broken Crown Halo'. "Nothing Stands In Our Way" je objavljena kao prvi singl aktuelnog albuma ali spot je tek sada snimljen i predstavlja jedan dan benda, pre, tokom i posle koncerta.


Foo Fighters Sonic Highways prvi trejler #video

Dave Grohl je ponovo uspeo! Posle neverovatnog Foo Fighters albuma 'Wasting Lights', fantastičnog 'Sound City'-ja stiže nam 'Sonic Highways' novi album i HBO serija o muzičkoj mapi Amerike.

Prva epizoda (od osam) će biti premijerno prikazana 17. oktobra, novi Foo album je u prodaji od 10. novembra.

koRn fantastičan spot "Hater" #video #premijera

Možda i najbolji spot koji ćete videti ove godine.
"Hater" je novi singl za Korn i nalazi se na proširenom izdanju njihovog poslednjeg albuma 'The Paradigm Shift: World Tour Edition'. Pre snimanja bend je zamolio fanove da učestvuju u spotu tako što će snimiti ispovesti o svojim problemima sa zlostavljačima. Jasnom porukom Korn se obraćaju svima da samoubistvo i samopovređivanje nije izlaz.
Korn su pre par dana objavili koncertnu verziju spota za "Hater".