21.08.2015.

Fearless Vampire Killers predstavili "Danger" #video #premijera

"Danger" je druga nova pesma koju su Fearless Vampire Killers sa producentom Dan Weller-om. Objavljena kao singl sa, sada već velikim hitom, "Braindead". Izdanje možete pronaći na fearlessvampirekillers.com


Preslušajte novi Butcher Babies album #stream

'Take It Like A Man' je drugi album u karijeri Butcher Babies koja traje već pet godina. Ovaj groove metal bend predvođen pevačicama Heidi Shepherd i Carla-om Harvey ne može da vas ostavi ravnodušnim iz više razloga, jedan od njih je svakako odlična muzika...


Preslušajte The Devil Wears Prada 'Space' EP #stream

Iz nekog razloga kada su The Devil Wears Prada potpisali za Rise Records postali su opsednuti svemirom. Novi EP je nazvan 'Space' i zvuči fantastično. Preslušajte ga u linku ispod.


Escape the Fate "Just A Memory" zvanični spot #video #premijera

Prvi singl sledećeg Escape the Fate albuma 'Hate'. "Novi album je, bez razmišljanja, nešto najbolje što je Escape The Fate ikada snimio" kaže frontmen Craig Mabbitt. Disk je u prodaji tek 30. oktobra.


Preslušajte novi No Devotion singl "Permanent Sunlight" #audio #premijera

No Devotion su predstavili još jednu od pesama koja će se naći na njihovom debi albumu 'Permanence'. Disk će biti u prodaji 25. septembra.
Preslušajte "Permanent Sunlight" koja zvuči kao najbolja The Cure pesma koju oni nikada nisu ni snimili.


Trivium novi spot "Blind Leading The Blind" #video #premijera

Drugi singl sa albuma 'Silence In The Snow' je za "Blind Leading The Blind". Rano je govoriti o kompletnom albumu ali je primetno posle dva singla da su se Trivium opredelili za nešto prihvatljiviji metal koji bi mogao da se sviđa i široj rock publici. Nedavno su bili zvezde večeri Bloodstock Festivala a bilo bi poželjno da se tako nešto desi i na nekim mnogo većim (Download, Sonisphere, Rock Am Ring...).

Obavezno pogledajte spot "Blind Leading The Blind"!