20. 8. 2014.

Bastille "bad_news" #video #premijera

Bastille uskoro objavljuju novi EP a jedna od pesama koja će se naći kao tzv. B strana je "bad_news" za koju je snimljen spot koji možete pogledati u linku dole. "Oblivion" je (ukupno) osmi singl sa albuma 'Bad Blood' koji je reizdat novembra 2013 kao dupli album pod imenom 'All This Bad Blood'.
"Oblivion" će se zvanično pojaviti 8. septembra u digital download i 7" vinil formatima a u spotu snimljenom za pesmu glavnu ulogu nosi glumica Sophie Turner iz popularne serije Game Of Thrones.


We Came As Romans novi DVD promo “To Plant A Seed” #video #premijera

To Plant A Seed” uživo iz Čikaga, snimljeno pre skoro godinu dana samo je delić onoga što će se naći na novom DVD-u 'Present, Future, and Past'. We Came As Romans će ovo izdanje objaviti 2. septembra za Equal Vision Records.


American Hi-Fi spot za "Golden State" #video #premijera

Drugi singl sa 'Blood and Lemonade' petog studijskog albuma američkih pop-punk-era American Hi-Fi. Disk je u prodaji od 9. septembra.


Röyksopp & Robyn novi spot "Monument" #video #premijera

Novi spot sa EP-a 'Do It Again' koji su objavili Röyksopp i švedska pop zvezda Robyn. Izdanje sadrži pet numera od kojih je naslovna postala jedan od većih letnjih hitova ove sezone. Zajedno su i na turneji, trenutno po Americi, na kojoj izvode ovaj materijal.
Novi spot je za "Monument" koja je nastala kao produkt software-a koji kratke muzičke segmente usporava do beskonačnosti, ako je to potrebno.

Pogledajte novi spot kao i snimke sa nastupa u emisiji Jimmy Kimmel-a, kao i na nemačkom Pro7 kanalu.