26. 12. 2013.

Otkazan Hard Rock Calling 2014 #vesti #video

Još jedan britanski festival je otkazao dešavanja u 2014. godini (takođe otkazani su Leicester’s Summer Sundae i Kent’s Hop Farm Festival). Ove godine glavne zvezde su bili Kasabian i Bruce Springsteen a sam Hard Rock Calling festival postoji od 2006. Posle niza koncerata u čuvenom Hyde parku u Londonu organizatori Live Nation su posle gubitka ugovora o saradnji dešavanja premestili na Queen Elizabeth Olympic parku takođe u Londonu.
Razlog otkazivanja je povlačenje glavnog sponzora kompanije Hard Rock International. U saopštenju čelnici te kompanije su rekli da rade na velikim evropskim projektima kao i na promovisanju novih dešavanja u Londonu.

Sa druge strane Live Nation je našao novu lokaciju i promenio lokaciju i ime Hard Rock Calling. U južnom Londonu u Clapham Common-u će juna meseca biti održan trodnevni Clapham Calling. Najavljeni su Stevie Wonder, Bruce Springsteen, Sir Paul McCartney, Sheryl Crow i Bon Jovi

Sa ovogodišnjeg nastupa Bruce Springsteen-a.


Suicide Silence dokumentarac o Mitch Lucker-u #video

Suicide Silence nastavljaju dalje, novi pevač je Eddie Hermida (ex-All Shall Perish). Uskoro se pojavljuje DVD 'Ending Is The Begining' na kom će se naći i dokumentarac o životu preminulog pevača Mitch Lucker-a. Intervjui su rađeni sa članovima benda i sa njegovom porodicom.



povezane vesti: 
Suicide Silence ulaze u studio #vesti 
Suicide Silence predstavili novog pevača #vesti 
Suicide Silence nastavljaju sa radom!! #vesti #audio  

Dave Grohl country projekat #video

Ovo je već previše, bio je bubnjar najvećeg rock benda na planeti, onda je osnovao svoj bend koji je sada najveći rock bend na planeti, radio na metal projektima, snimao sa Paul McCarteney-em, sa nepoznatim hip hop izvođačima, producent, režiser, nominovan za Oskara za Najbolju originalnu pesmu...
Prosto vam dođe da mrzite Dave Grohl-a!

Novi projekat je EP sa američkim country zvezdama Zac Brown Band objavljen 10. decembra nazvan 'The Grohl Sessions, Vol. 1'. Kao bubnjar Grohl je nastupio sa njima na ovogodišnjim Country Music Awards.



povezane vesti:
Foo Fighters prvi put u Meksiku #video 
Foo Fighters zagrevanje za turneju #video  
Preslušajte novi Ghost sa Dave Grohl-om #audio #stream