21.03.2016.

Preslušajte novi The Word Alive album 'Dark Matter' #stream

The Word Alive su pre nekoliko dana i zvanično objavili 'Dark Matter'. Izdanje preslušajte u linku ispod i pročitajte recenziju.


A Day To Remember "Paranoia" uživo #video

Nastup na Self Help Fest 2016 u Kaliforniji A Day To Remember su iskoristili da po prvi put odsviraju uživo novu pesmu "Paranoia". Pogledajte snimak u linku ispod.


Biffy Clyro predstavili "Wolves Of Winter" #audio #premijera

Biffy Clyro su u emisiji Zane Lowe-a na Beats 1 predstavili prvi singl novog albuma 'Ellipsis'. Ovo će biti njihovo sedmo studijsko izdanje i pojaviće se 8. jula.
Preslušajte "Wolves Of Winter" u linku ispod.


Andy Black objavio "We Don’t Have To Dance" #video #premijera

Black Veil Brides pevač Andy Biersack proteklih meseci radio je na svom prvom solo albumu. Pre skoro dve godine pojavio se spot za "They Don't Need To Understand" i na tome se završilo. "We Don’t Have To Dance" je singl koji najavljuje album 'The Shadow Side', u prodaji od 6. maja.
Andy Black je pre svega pop projekat i nekako mi se čini da mediji ne bi previše pažnje poklonili da je u pitanju neki anonimni autor. Biersack ima već zavidne uspehe sa svojim bendom tako da ima neki kredibilitet. A i John Feldmann je producent ovog izdanja što je samo razlog više da mu se posveti pažnja.