7. 8. 2013.

Korn - "Never Never" Novi singl!! #audio #premijera

Prva nova pesma sa gitaristom Brian Head Welchom i najverovatnije prvi singl sa albuma 'The Paradigm Shift'. Susret novog i starog Korn-a, samo što je novi preovladao.

Očekivano pesma će biti brisana do zvaničnog objavljivanja u ponedeljak 12.8. do tada ću se potruditi da postavim svaki novi link koji se pojavi!


povezane vesti:
Detalji novog Korn albuma #vesti
Održan francuski #Hellfest : Volbeat, Papa Roach, Bad Religion... #video
"The Paradigm Shift" novi KoRn album #vesti

Elvis Presley box set #vesti

Materijal snimljen za Stax Records 1973. će po prvi put biti objavljen kao box set izdanje. Sva tri albuma će biti spojena u jednom pakovanju.
Elvis at Stax: Deluxe Edition će sadržati tri cd-a sa bonus pesmama i do sada neobjavljenim snimcima i fotografijama.

Jula i decembra 1973. Elvis je bio primoran da uđe u studio i snima nove pesme zbog ugovora koji je imao sa Stax Records-om. Od toga su objavljena tri albuma. Snimano je u Memfisu a u to vreme je Presley imao koncerte u Las Vegasu i snimao je dosta filmova kojima nije bio zadovoljan.

Box Set će sadržati snimke nastale 20 - 23. jula tokom koji ih su nastale "Raised on Rock", "I've Got a Thing About You Baby" i "For Ol' Time's Sake". Decembra iste godine (1973.) je ponovo ušao u studio.
"Ovo je prvi put da se pesme nastale u tom periodu nađu na jednom izdanju. Tokom 18 meseci Stax je objavio tri albuma od tih snimaka. Kreativno pesme su veoma slabe ali 'Elvis at Stax' pokazuje spontanost samog Elvisa i njegovo muziciranje u studiju" napisao je producent Roger Semon na samom izdanju.

izvor NME

Sonic Boom Six novi "spot" #video

"SOS (State Of Shock)" video nije zvanični singl sa novog albuma Sonic Boom Six već je urađen u saradnji sa OMG! Everywhere organizacijom. Projekat podržava mlade da se bave kreativnim stvarima kao u ovom slučaju video režijom. Neprofitna organizacija postoji od 2011. i svojim studentima nudi mogućnost da eksperimentišu i stvaraju. Sonic Boom Six su bend koji se uvek bavi socijalnim i društvenim problemima, što u svojim pesmama što aktivno podržavajući projekte kao ovaj.



Sonic Boom Six - "S.O.S." (OMG! London 2013) from OMG Everywhere on Vimeo.

povezane vesti:
Sonic Boom Six - Karma Is A Bitch VIDEO
Sonic Boom Six intervju u kadi? Što da ne! VIDEO
Sonic Boom Six obradili The Streets VIDEO

Kings Of Leon dupla premijera #video

Sa albuma 'Mechanical Bull' prvi singl je "Supersoaker" za koju se pojavio i zvanični spot. Druga objavljena pesma je 'Wait For Me'. Šesti album za King Of Leon će se naći u prodaji od 24. septembra.




povezane vesti:
Kings of Leon "Supersoaker" #audio #premijera
Još jedna nova pesma Kings Of Leon VIDEO
Kings Of Leon svirali novu pesmu VIDEO