10. 12. 2014.

Famous Last Words nova verzija "Brothers In Arms" #video #premijera

Veoma drugačije od onoga što bend normalno radi, Famous Last Words su snimili akustičnu verziju pesme "Brothers In Arms". Video klip je napravljen sa snimcima američke vojske u invaziji na neku od arapskih zemalja. Ovo nije spot koji glorifikuje rat već na izvestan način pokazuje besmislenost istog.


Neck Deep reizdanje prva dva EP-a #stream

Neck Deep su letos objavili 'Rain In July / A History Of Bad Decisions' njihova dva EP-a sa početka karijere sada kao jedan album. Nove verzije pesama sa novom produkcijom čak i dosnimavanjem nekih instrumenata za neke od fanova je bilo nepotrebno i suvišno, dok drugima prijaju nova produkcija pesama, ima i onih koji ne čuju razliku...

Preslušajte ovo Neck Deep izdanje u linku ispod.


Pvris obradili AlunaGeorge #video

Pvris su objavili spot za pesmu "You Know You Like It" koju u originalu izvode AlunaGeorge.


Justin Mauriello prvi spot "Forgotten" #video #premijera

Justin Mauriello je nedavno napisao: "Ne zarađujem od muzike, već radim da bih stvarao muziku". I to je apsolutno tačno! Posle niza neuspelih projekata koji su na žalost bili veoma dobri ali nedovoljno komercijalni, bivši pevač Darling Thieves nastavlja svoju solo karijeru. Za razliku od njegovog prvog solo albuma gde je odsvirao dosta tuđih pesama na EP-ju 'How's Life In California?' ćemo čuti nove pesme. Prvi singl "Forgotten" je pop/rock balada koja podseća na Muse.