1. 3. 2013.

Motörhead snimaju album

Motörhead su ušli u studio i započeli snimanje svog dvadesetprvog albuma. Za sada poslednji 'The Wörld Is Yours' je objavljen 2010. Bend ponovo sarađuje sa producentom Cameron Webb-om. Za sada poznati naslovi pesama sa novog diska su "Outsider" i "Silence When You Speak to Me". Izdanje još uvek nema naslov a očekuje se krajem leta.

Na fotografiji iz studija je Lemmy i producent Cameron.


Trejler novog Stone Sour spota VIDEO

"Do Me A Favor" kao singl se objavljen 12. februara a uskoro nas očekuje i spot. Izuzetno aktivan Corey Taylor je trenutno na turneju sa Stone Sour, a tokom leta možete ga videti i sa Slipknot! Uskoro se pojavljuje i prvi deo stripa po konceptu albuma House Of Gold & Bones. "From Can to Can't" je pesma koju je snimio sa Dave Grohl-om za projekat Sound City.

Spot podseća na motive iz stripa House Of Gold & Bones, režirao ga jPhil Mucci koji je prošle godine dobio nagradu za najbolju režiju video spota Revolver magazina(za bend High On Fire-"Fertile Green") .



Na svojoj youtube stranici Stone Sour su postavili kompletan koncert iz Los Angelesa održan 13. februara 2013.

lista pesama:
01. Gone Sovereign
02. Absolute Zero
03. Mission Statement
04. Hell & Consequences
05. Made of Scars
06. A Rumor of Skin
07. Reborn
08. Do Me a Favor
09. RU486
10. Say You'll Haunt Me
11. Bother
12. Through Glass
13. The Travelers, Pt. 2
14. Last of the Real
15. 30/30-150


povezane vesti:
Ekskluzivni pregled stripa Corey Taylora
Stone Sour novi singl uživo VIDEO
recenzija: Stone Sour - House of Gold & Bones Part 1
Sound City Players uživo u Hollywood-u VIDEO

30 Seconds To Mars nov singl u svemiru

1. marta 30 Seconds To Mars u saradnji sa nasa.com će lansirati u svemir svoj prvi singl sa novog albuma. Pesma "Up In The Air" baš i neće doživeti svoju premijeru na Marsu ali će se svakako čuti u svemiskoj stanici, dok će obožavaoci benda pesmu slušati preko sajta nasa.com gde možete gledati i lansiranje rakete Falcon 9 koja  je deo celog projekta. 18. marta je premijera pesme u 19. marta će pesma biti objavljena na planeti Zemlji!

Pesma "Up In The Air" dolazi sa četvrtog albuma  30 Seconds To Mars čije ime još uvek nije poznato. Bend je već zakazao dosta nastupa po festivalima kao i ostatak turneje. Poslednji, izuzetno uspešan album 'This Is War' je objavljen 2009. Komercijalniji pristup produciranju pesama sa više elektronike a manje živih instrumenata je bila dobitna kombinacija. Bend je upisan u Ginisovu knjigu rekorda za najviše održanih koncerata na turneji promocije albuma. Jedan od spotova je sniman u Kini što je retkost da američki bendovu i sviraju u komunistički nastrojenim zemljama, kamoli da snimaju spotove tamo.