15. 5. 2017.

Hit The Lights imaju hit sa "Anthem"

Hit The Lights su se vratili sa "Anthem". Objavljena kao nezavisni singl je prvo njihovo izdanje od (četvrtog) albuma 'Summer Bones' iz 2015. i EP-ja 'Just to Get Through to You' koji se pojavio prošle godine i može da se presluša na mikerecenzije. Hoće li ovo biti pop-punk himna leta, videćemo...


Lacuna Coil predstavljaju "You Love Me 'Cause I Hate You" film

Ovo nije običan spot za sledeći singl kao što to drugi bendovi rade. Lacuna Coil su snimili kratki film za "You Love Me 'Cause I Hate You" u kome su oni glavni glumci. Treći spot sa 'Delirium' albuma objavljenog pre skoro godinu dana za Century Media, pogledaj u linku ispod.


SikTh "Golden Cufflinks" premijera

U linku ispod pogledaj novi SikTh spot "Golden Cufflinks". To je treći singl albuma 'The Future In Whose Eyes?' koji će biti dostupan od 2. juna. Prethodne dve objavljene pesme "Vivid" i "No Wishbones" pronađi na mikerecenzije.


While She Sleeps premijera "Empire Of Silence" spota

Vreme je za novi While She Sleeps singl, posle "Silence Speaks" u kome je gostovao Oli Sykes, bend nastavlja promociju 'You Are We' albuma (recenzija). Spot za "Empire Of Silence" je snimljen na turneji koja još uvek traje i po snimcima se vidi da je više nego uspešna. Pogledaj spot u linku ispod.


Waterparks novi spot "Plum Island"

Waterparks se spremaju za prvu samostalnu turneju po Evropi na kojoj su oni glavne zvezde. Promocija debi albuma 'Double Dare' (pročitaj recenziju) se nastavlja spotom za "Plum Island". Više u linku ispod.


Bastille "bad_news" uživo bez publike

Umesto novog spota sa albuma 'Wild World' (recenzijaBastille nam daju nešto drugačije. "bad_news" snimljena na tonskoj probi pre koncerta. Ogoljena verzija pesme sa samo gitarom i vokalom totalno suprotna od originalne koja se nalazi na 'Oblivion' EP-ju.


Maximo Park objavili "What Equals Love?" spot

Maximo Park su postavili video za singl "What Equals Love?". Njihov novi album 'Risk To Exist' je već u prodaji i može da se presluša na svim streaming servisima. Pogledaj ovaj zanimljiv spot u linku ispod.