25. 11. 2014.

Pvris "Eyelids" uživo #video #premijera

Da su Pvris jedinstveni dokazali su svojim izuzetnim albumom 'White Noise'. Divljenje njihovoj originalnosti ipak tu ne prestaje jer ako ste imali prilike da čujete barem jednu od pesama sa The Empty Room Sessions onda ste jednako ako ne i više zadivljeni razolikušću koju ovaj bend pruža. Tu sve ne prestaje jer Pvris na svojim koncertima zvuče totalno drugačije, oštrije, sirovije.
Dakle postoje tri strane Pvris-a, upoznajte jednu od njih u linku ispod ostale potražite na mikerecenzije.


Metallica na Reading Festivalu 2015 #vesti

Reading Festival 2015. će se održati od 27. do 30. avgusta. Jednog od četiri festivalska dana glavne zvezde će biti Metallica. Pored njih će nastupiti i Jamie T, Pierce The Veil, Refused, Run The Jewels i Manchester Orchestra.


Mallory Knox novi spot "When Are We Waking Up?" #video #premijera

Treći singl sa 'Asymmetry' drugog albuma za Mallory Knox. Disk možete preslušati na mikerecenzije i pročitajte recenziju.


Paramore & Joy Williams "Hate To See Your Heart Break" #video #premijera

Paramore objavljuju specijalno izdanje svog poslednjeg albuma koji je nazvan po bendu. 'Paramore' je originalno objavljen 5. aprila 2013. i sa njega se izdvojilo četiri singla: "Now", "Still Into You", "Daydreaming" i "Ain't It Fun". Produženo izdanje će sadržati još dvanaest pesama, većina je snimljena na koncertu u Red Rocks-u plus jedan demo snimak kao i tri do sada neobjavljene.
Prvi singl je duet sa Joy Williams bivšom pevačicom The Civil Wars, obrada "Hate To See Your Heart Break" pesme koja se i nalazi na albumu.