03.02.2014.

The Cure novi album #vesti

Konačno novi album The Cure, benda koji je jedan od najvećih uticaja na alternativni rock u poslednjih trideset godina. Novi četrnaesti album nosi naziv '4:14 Scream'. Vest o novom izdanju objavljena je paralelno sa vešću da su rasprodati koncerti Teenage Cancer Trust (na kojoj će sakupljuti novac za fondaciju koja pomaže tinejdžerima koji boluju od raka).
Uz novi album pojaviće se i serija DVD izdanja sa koncertima. Koliko je za sada poznato novi materijal je sniman kada i prethodni album '4:13 Dream' više informacija uskoro.
Nastavljaju i sa Trilogy koncertima na kojima izvode svoje stare albume u celini. U planu su nastupi na kojima će odsvirati pesme sa albuma iz osamdesetih 'The Top', 'The Head On The Door' i 'Kiss Me Kiss Me Kiss Me'. Prvi Trilogy je odžan tokom 2002. kada su izveli albume 'Pornography', 'Disintegration' i 'Bloodflowers'. 2011 turneja je nosila naziv 'Reflections' a svirali su 'Three Imaginary Boys', 'Seventeen Seconds' i 'Faith'.

Najava za rasprodate koncerte Teenage Cancer Trust, gde će pored The Cure nastupiti i Suede, Roger Daltrey, Paolo Nutini i drugi...


Probajte nešto novo - Rat Attack #video #premijera

Novi singl "Saturday Night Feeling" za Engleze Rat Attack je preko noći postao hit na svim radio stanicama u njihovoj zemlji. Party Punk kako oni opisuju svoj zvuk podseća na bendove The Hives, The Computers, Sonic Boom Six...
Iza sebe Rat Attcak imaju jedan EP sa pet pesama i novi singl "Saturday Night Feeling", postoje od 2010.


Trent Reznor, Josh Homme, Dave Grohl i Lindsey Buckingham uživo #video

Na Grammy nagradama, koje su se nedavno održale program je zatvorila kolaboracija muzičara iz bendova Nine Inch Nails, Queens Of The Stone Age sa Dave Grohl-om na bubnjevima i gitaristom Fleetwood Mac Lindsay Buckingham-om. Prvo su Nine Inch Nails odsvirali deo svoje pesme "Copy Of A", onda su im se pridružili Queens Of The Stone Age sa "My God Is The Sun" sa Dave Grohl-om na bubnjevima dok je Lindsey Buckingham učestvovao u obe pesme.
Ovo je snimak sa zvanične probe jer snimka sa ceremonije dodela Grammy nagrada nema jer su producenti odlučili da preko nastupa muzičara puste reklame i prekinu posle skoro dva minuta.

Od Trent Reznora su dobili:
povezane vesti:
Nine Inch Nails Tension 2013 #video #premijera
Novi Eagles Of Death Metal album uskoro #vesti
RDGLDGRN - Doing the Most #video #premijera
Fleetwood Mac objavili EP VIDEO

We Are The In Crowd - Manners #audio #premijera

Još jedna We Are The In Crowd pesma sa novog izdanja 'Weird Kids'.Vokale u numeri "Manners" dele pevačica Tay Jardine i gitarista Jordan Eckes. Nov album se pojavljuje 18. februara za Hopeless Records.
povezane vesti:
We Are The In Crowd nova balada #audio #premijera
Nova pesma We Are The In Crowd #audio #premijera
We Are The In Crowd - The Best Thing (That Never Happened) #video #premijera