3. 2. 2014.

The Cure novi album #vesti

Konačno novi album The Cure, benda koji je jedan od najvećih uticaja na alternativni rock u poslednjih trideset godina. Novi četrnaesti album nosi naziv '4:14 Scream'. Vest o novom izdanju objavljena je paralelno sa vešću da su rasprodati koncerti Teenage Cancer Trust (na kojoj će sakupljuti novac za fondaciju koja pomaže tinejdžerima koji boluju od raka).
Uz novi album pojaviće se i serija DVD izdanja sa koncertima. Koliko je za sada poznato novi materijal je sniman kada i prethodni album '4:13 Dream' više informacija uskoro.
Nastavljaju i sa Trilogy koncertima na kojima izvode svoje stare albume u celini. U planu su nastupi na kojima će odsvirati pesme sa albuma iz osamdesetih 'The Top', 'The Head On The Door' i 'Kiss Me Kiss Me Kiss Me'. Prvi Trilogy je odžan tokom 2002. kada su izveli albume 'Pornography', 'Disintegration' i 'Bloodflowers'. 2011 turneja je nosila naziv 'Reflections' a svirali su 'Three Imaginary Boys', 'Seventeen Seconds' i 'Faith'.

Najava za rasprodate koncerte Teenage Cancer Trust, gde će pored The Cure nastupiti i Suede, Roger Daltrey, Paolo Nutini i drugi...


Нема коментара:

Постави коментар