6. 6. 2014.

Miss May I na turneji #video

Snimci sa majskog dela turneje na kojoj Miss May I promovišu svoj novi album 'Rise Of The Lion'. Pročitajte recenziju i preslušajte izdanje na mikerecenzije.
Pogledajte video:

The Birds Of Satan uživo na američkoj televiziji #video

The Birds Of Satan bend Taylor Hawkins-a bubnjara Foo Fighters je postigao više uspeha u Americi nego u Evropi. Razlog tome je činjenica da na ovom delu planete reciklirani hitovi iz sedamdesetih baš i nemaju prođu kod slušalaca.

Uživo verzija pesme "Nothing At All" je snimljena u emisiji Last Call with Carson Daly.

The Birds Of Satan album možete preslušati na mikerecenzije i pročitajte (ne baš povoljnu) recenziju.

Say Anything "Lost My Touch" #audio #premijera

Nepravedno nepopularni Say Anything će vas oduševiti svojom kombinacijom žanrova i posebnim senzibilitetom. Svoj šesti album 'Hebrews' objaviće 10. juna za Equal Vision Records.


"Lost My Touch" je nezvanično treći singl objavljen posle naslovne numere "Hebrews" i "Judas Decapitation" koja se prva pojavila.

Iron Maiden uživo na Rock Am Ring 2014 #video #rar2014

Prethodne noći Iron Maiden su bili glavne zvezde prvog dana nemačkog Rock Am Ring festivala. Koncert je prenošen uživo preko interneta a kompletan snimak možete pogledati u linku dole.
Ovogodišnji deo 'Maiden England' turneje po evropskim gradovima donosi "promenu" na samo dve pesme u odnosu na 2013. Izbačeni su "The Clairvoyant" i "Running Free" a ponovo su se našli na set listi "Wrathchild" i "Sanctuary".

Iron Maiden će uskoro nastupiti na Sonisphere festivalu a Bruce Dickinson je spremio nešto specijalno za publiku - borbu avionima iz prvog svetskog rata.

Pre Engleske gde im je poslednji koncert na turneji nastupaju i u Češkoj, Bugarskoj, Srbiji, Francuskoj, pogledajte datume.

Pogledajte Iron Maiden koncert sa Rock Am Ring festivala:

Issues "Mad At My Self" uživo #video

Issues su na turneji po Evropi i tom prilikom su u Londonu u prostorijama Team Rock-a snimili nekoliko pesama akustično.
Njihov prvi album se pojavio početkom februara, izdanje možete preslušati na mikerecenzije.


Pogledajte akustičnu verziju njihovog najvećeg hita, za sada "Mad At My Self".

Guano Apes - Offline #recenzija

Columbia SevenOne
2014

Bilo bi pogrešno reći da je novi Guano Apes album ’Offline’ loš. Izdanje možda ne nudi ništa novo u karijeri nemačkog alt.rock benda ali nam donosi numere na koje smo navikli i koje očekujemo od njih. Ima i zanimljivih izleta u retro vode, skoro pa i The Cure i Blondie uticaja.