23. 10. 2014.

Rancid - ...Honor Is All We Know #recenzija

Hellcat/Epitaph
2014


Pet godina čekamo na novi Rancid album, za to vreme članovi su objavljivali izdanja svojih projekata, gostovali kod drugih i održali mnogo koncerata. Bend koji postoji preko dvadeset godina i ima iza sebe sedam studijskih albuma i nekima jepreviše važno kakav će biti taj sledeći.
Rancid su institucija, jedni od retkih koji su bili i ostali punk, oni koji se nisu prodali korporacijama a ipak su redovni na radio stanicama koje drže te iste korporacije. Mnogi su požurili da popljuju ’...Honor Is All We Know’ uz razlog da je bend svoj vrhunac već doživeo i da svakim narednim albumom ne nude ništa novo. Neki od njih su možda i u pravu ali Rancid nije bend koji će snimiti album kakav očekujete i koji će odgovarati vašim kriterijumima punk-a.

Of Mice & Men novi spot "Feels Like Forever" #video #premijera

Novi singl sa 'Restoring Force' albuma za kalifornijski metalcore Of Mice & Men. "Feels Like Forever" je inače omiljena pesma pevača Austin Carlile-a. Režiser spota je Nathan William.

Aktuelni album 'Restoring Force' možete preslušati na mikerecenzije (link dole) i pročitajte recenziju.


Carcass "Livestock Marketplace" #video #premijera

Novi lyric video za Carcass je prvi singl sa EP-a 'Surgical Remission / Surplus Steel' u prodaji od 10. novembra.


You Me At Six nova verzija "Room To Breathe" #video #premijera

Akustična "Room To Breathe" sa gudačima je jedna od pesama koje će se naći na ponovo objavljenom 'Cavalier Youth' albumu. You Me At Six će "novi" disk objaviti za nekoliko dana.


Stick To Your Guns spot za "Nobody" #video #premijera

Novim spotom "Nobody", kalifornijski hardcore Stick To Your Guns najavljuju sledeći album 'Disobedient'. Disk će objaviti Sumerian Records 10. februara sledeće godine.