9. 5. 2014.

Mayday Parade uživo u Sidneju #video

U saradnji sa moshcam.com Mayday Parade su snimili svoj nastup u Sidneju održan 26. februara. Na youtube su postavljena samo dva klipa sa koncerta. kompletan koncert pogledajte ovde.
27. maja će se pojaviti reizdanje njihovog četvrtog albuma 'Monsters in the Closet' sa tri neobjavljene pesme. Pre nekoliko dana su postavili i novi spot, za pesmu "Hold Onto Me", potražite link na dnu stranice.

Pogledajte "Jersey" i "Hold On To Me":

7Seconds povratak posle deset godina #audio #premijera

Legendarni punk-eri 7Seconds se vraćaju posle skoro deset godina pauze. Poslednji album 'Take It Back, Take It On, Take It Over!' objavili su još 2005. godine. Novi 'Leave A Light On' će biti njihovo prvo izdanje za Rise Records i naći će se u prodaji od 27. maja.
Drugi singl je naslovna numera "Leave A Light On" koja ne predstavlja bend u pravom svetlu, poznati su po hardcore i punk materijalu. Nova pesma bi mogla da dobije etiketu pop-punk ali više zvuči kao post punk (Bob Mould) ili alternativni rock (Foo Fighters).
Prvi singl sa novog diska je "I Have Faith In You"

Poslušajte "Leave A Light On":

Famous Last Words izveštaj sa turneje #video

Američki post hardcore/metal bend Famous Last Words su trenutno u studiju gde snimaju svoj drugi album. Objavili su video spot (ispod teksta) koji je retrospektiva njihove prolećne turneje. Ovog leta će se pojaviti i kratak film sa snimcima koji su nastali na turneji. Novi album je najavljen za jesen ove godine.

Rodrigo Y Gabriela uživo kod Conan-a #video

Rodrigo Y Gabriela su nastupili uživo u emisiji Conan O'Brien-a na TBS mreži. Sa novog albuma '9 Dead Alive' izveli su pesmu "The Soundmaker".

Novi disk je već u prodaji a bend će nastupiti na glavnoj bini Glastonbury festivala ove godine.



Probajte nešto novo - Marmozets #video

Njihov singl "Why Do You Hate Me?" je trenutno jedan od većih hitova na rock radio stanicama širom sveta. Ne čudi ni podatak da su Marmozets potpisali za čuveni Roadrunner Records koji će da objavi njihov debi ove jeseni. Predvođeni pevačicom Becca Macintyre sviraju alternativnog i indie rock-a ali veoma živahnog i energičan rock-a. Uz Becca-u su i njena dva brata Sam (gitara/vokal) i Josh (bubnjevi), pored njih su takođe braća Jack (gitara) i Will Bottomley (bas).
Postoje od 2011. objavili su dva EP-a i četiri singla od kojih su poslednja dva postali veliki hitovi.