3. 5. 2017.

Biffy Clyro u onome što najbolje rade "Friends and Enemies"

Kao jedan od najboljih koncertnih bendova danas, logično je da novi spot "Friends and Enemies" ih prezentuje u tom ambijentu. Biffy Clyro su već krajem maja na Rock On The Range Festivalu u Americi, onda Radio 1's Big Weekend, pa Vestrock, Pinkpop, Main Square... Vrhunac je svakako Download Festival početkom juna a onda ih čeka popularni Glastonbury krajem istog meseca. Svi datumi ovde.


Sum 41 i opasan "Goddamn I'm Dead Again" spot

Sum 41 su posle dosta vremena objavili novi singl. "Goddamn I'm Dead Again" će te podsetiti koliko je ovo dobar bend i da je vreme da ponovo preslušaš njihov album '13 Voices' (recenzija). Mislim da imamo spot godine!


Paramore nova pesma "Told You So"

Paramore kao iz Wes Andersen-ovog filma... "Told You So" je drugi singl sa novog albuma 'After Laughter'. Pre nekoliko sedmica pojavio se "Hard Times" koji je za kratko vreme postao veliki hit sa nekoliko miliona pregleda samo na youtube-u. "Told You So" nastavlja u istom new-wave-pop stilu, pogledaj spot u linku ispod.


Miss May I sa snimanja novog albuma

Miss May I su postavili prvi deo dokumentarca nastalog tokom snimanja novog albuma 'Shadows Inside'. Izdanje je najavljeno prošlog meseca prvim singlom "Lost In The Grey". Njihov šesti studijski album će biti prvi koji objavljuju za Sharptone Records. Disk je u prodaji od 2. juna.