28. 8. 2015.

Neck Deep - Life's Not Out To Get You #recenzija

Hopeless Records
2015

Neck Deep su samo sa dva studijska albuma uspeli mnogo više nego npr. Blink 182 ili Green Day kada su bili u tom stadijumu njihove karijere. Ako se uzme u obzir i činjenica da dolaze iz Velsa (Velika Britanija) a već su poprilične zvezde u Americi onda pričamo o budućim pop punk velikanima!

Hteli ste novu Iron Maiden igricu #vesti

Svi su bili oduševljeni novim Iron Maiden spotom "Speed Of Light", pesmom ne baš...
Ako niste pogledali spot on je napravljen u stilu video igara, od starih arkada do modernih grafički naprednih. Sada možete i da igrate igrice koje su animirane u spotu. Iron Maiden je napravio online flash arkadnu igricu za sve fanove.

Atreyu novi album 'Long Live' uskoro! #video

Metalcore velikani Atreyu objavljuju novi album 'Long Live'. Bend se posle tri godine pauze vratio na scenu sredinom 2014. Posle nekoliko singlova i turneja ušli su u studio i snimili novi materijal. Novi album je nazvan 'Long Live' i pojaviće se 18. septembra.


coldrain nova pesma "Words Of The Youth" #video #premijera

Novim singlom "Words Of The Youth" japanski rock/metal bend coldrain najavljuje novo izdanje 'Vena'. To će biti njihov četvrti studijski album. Disk će se pojaviti 23. oktobra.


Lamb Of God nastupili kod Kimmel-a #video

Prava je retkost video metal bendove na američkoj nacionalnoj televiziji, još je ređe videti bendove kao Lamb Of God. Jimmy Kimmel preuzima ulogu alternativnijeg voditelja Late Night talevizijskog termina i posle Mastadon dovodi Lamb Of God da promovišu svoj novi album 'VII: Sturm und Drang' - pročitajte recenziju.

Uživo verzije singlova "512" i "Still Echos" izvedenih za prisutnu publiku su dostupni u linkovima ispod.


Zebrahead "Save Your Breath" prvi singl novog albuma 'Walk The Plank' #video #premijera

'Walk The Plank' će biti dvanaesti studijski album za punk rock-ere Zebrahead. Izdanje se pojavljuje dve godine posle uspešnog 'Call Your Friends' - pročitajte recenziju.
Prvi singl je "Save Your Breath". Datum objavljivanja je 17. oktobar.