3. 6. 2014.

Morrissey i Pamela Anderson u novom spotu #video #premijera

Treći singl sa novog Morrissey albuma 'World Peace Is None of Your Business' je za pesmu "Earth Is The Loneliest Planet". Uvek originalan i drugačiji Morrissey je snimio spot za numeru koja traje samo minut u kojoj nema muzike već on samo izgovara tekst.
Ako se neko pita zašto se pojavljuje Pamela Anderson u spotu objašnjenje je prosto njih dvoje su veliki borci za prava životinja.

'World Peace Is None of Your Business' će biti objavljen 15. jula, pogledajte sva tri, do sada, snimljena spota:

Pennywise - "Violence Never Ending" #video #premijera

I bilo je vreme da Pennywise objave nešto novo!
Kompilacija 'Yesterdays' će se pojaviti 15. jula za Epitaph. Album sadrži dvanaest pesama sa početka karijere benda, neke od njih do sada nisu objavljene. Većinu pesama je napisao basista Jason Thirsk, legendarni član benda koji je preminuo 1996.

Pogledajte "Violence Never Ending" spot:

Body Count nova pesma "Bitch in The Pit" #audio #premijera

Dobro je što su se Body Count vratili! Možda i dalje zvuče kao da je 1991. ali barem će pokazati generacijama novih klinaca kako se svira rap/metal.
Za razliku od prvog singla "Talk Shit, Get Shot" koja je klasični Body Count zvuk nova "Bitch in The Pit" je više u hardcore fazonu.

Novi album 'Manslaughter' objaviće Sumerian Records 10. juna.

Preslušajte "Bitch in The Pit":

Još jedna Mastodon pesma #video #premijera

Prvi singl "High Road" su Mastodon objavili prošlog meseca i pesma je za kratko vreme postala pravi hit među fanovima i na rock radio stanicama u Evropi. Druga koju možemo čuti sa njihovog novog albuma 'Once More 'Round the Sun' je "Chimes At Midnight".

Preslušajte "Chimes At Midnight"

Anti-Flag kompilacija karijere #video

Čuveni punk bend Anti-Flag objavljuje kompilaciju 'A Document Of Dissent' kojom prave presek dvadesetogodišnje karijere. Do sada su objavili osam studijskih albuma, poslednji 'The General Strike' izašao je 2012. Na kompilaciji će se naći 26 pesama i pojaviće se na LP, CD i mp3 formatu.
Izdavači su Fat Wreck Chords i A-F Records (izdavačka kuća koju je bend osnovao).


Pogledajte najavni video trejler i detalje izdanja:

Suicide Silence novi album, ukratko #video

U skoro šest minuta možete čuti deo svake od dvanaest novih pesama koje će se naći na 'You Cant't Stop Me' novom Suicide Silence albumu. Disk će biti u prodaji od 11. jula preko Nuclear Blast Records.
Prvi i jedini singl je "Cease To Exist".

'You Can't Stop Me' Sampler:

The Dead Rabbitts - Shapeshifter #audio #premijera

Novi singl za projekat The Dead Rabbitts koji je ujedinio članove bendova Escape The Faith i Eyes Set to Kill. Novi singl je za naslovnu "Shapeshifter", album će se pojaviti 1. jula za Tragic Hero Records.
Prvi singl je "My Only Regret".

Preslušajte "Shapeshifter":