7. 6. 2013.

Rock Am Ring Festival 2013 STREAM

Preko ovog linka možete pratiti uživo koncerte sa ovogodišnjeg Rock Am Ring Festivala u Nemačkoj. Danas je prvi dan glavne zvezde su 30 Seconds To Mars, naredna dva dana možete očekivati Volbeat, The Killers, The Prodigy, Stone Sour, Biffy Clyro, Papa Roach, Green Day i druge.


Adrian Belew napustio Nine Inch Nails VIDEO

Kao deo koncertne postave NIN gitarista Adrian Belew ipak neće biti deo projekta. Na svojoj facebook stranici napisao je: "Pre nego što sve ode predaleko da vam kažem da ipak neću svirati sa NIN na predstojećoj turneji. Izuzetno poštujem Trenta Reznor-a i muziku koju stvara. Ničija je krivica, saglasili smo se da ipak ne ide kako smo planirali. Žao mi je ako sam nekog razočarao, to mi nije bila namera. NIN će održati fantastičnu turneju bez mene a ja se vraćam gde i pripadam u FLUX."

Prošlog meseca je basista Eric Avery napustio postavu, kao razlog je naveo manjak slobodnog vremena jer je prošlu godinu proveo sa Garbage na turneji i nije želeo i 2013. provede odvojen od porodice.

Trent Reznor je inače poznat kao težak za saradnju i tokom godina je često menjao saradnike.

3. septembra izlazi osmi studijski album 'Hesitation Marks', prvi singl je fenomenalna "Came Back Haunted" koja može da se čuje preko sajta benda.




povezane vesti:
Nova Nine Inch Nails pesma "Came Back Haunted" AUDIO
Novi Nine Inch Nails je gotov!
Novi Nine Inch Nails - bend!

Filter - "What Do You Say" VIDEO

Prvi zvanični spot za Filter sa novog 'The Sun Comes Out Tonight' albuma. Lyric verzija za "What Do You Say" je spot za sebe i vredi ga pogledati!



povezane vesti: 
Filter #whatdoyousay lyric VIDEO
recenzija: Filter - The Sun Comes Out Tonight