26. 2. 2013.

Novi Nine Inch Nails - bend!

Trent Reznor je najavio da se Nine Inch Nails vraćaju na turneju ove godine ali u potpuno novom sastavu. Bend je prestao sa radom 2009. a Reznor je u međuvremenu dobio nekoliko Oskara za filmsku muziku i uskoro objavljuje prvi album projekta How To Destory Angels. U saopštenju izdatom od samog Trent Reznor-a, pevač otkriva ko će svirati sa njim u novom Nine Inch Nails-u: Eric Avery (iz Jane's Addiction), Adrian Belew (iz King Crimson), Josh Eustis (iz Telefon Tel Aviv) uz dugogodišnje saradnike Alessandro Cortini i Ilan Rubin.


Saopštenje Trent Reznor-a: "Nine Inch Nails će ići na turneju ove godine. Radio sam sa Adrian Belew-om na nekim muzičkim projektima i pričali smo o nastupima i došli na ideju da oformimo Nine Inch Nails u toj varijanti. Pozvali smo neke prijatelje, razgovarali o idejama i uskoro su koncerti bili zakazani. Bend kao da je ponovo rođen ali sa Eric Avery, Adrian Belew, Alessandro Cortini, Josh Eustis, Ilan Rubin i sa mnom. Prvi nastup biće ovog leta, na jesen smo na turneji po Americi. Za 2014. je vać dosta datuma u najavi."

5. marta nas očekuje prvi album How To Destroy Angels 'Welcome Oblivion'.


Nine Inch Nails: "Somewhat Damaged" live from on stage @ Roskilde Festival, Denmark 7.03.09 [HD] from Nine Inch Nails on Vimeo.

povezane vesti:
Trent Reznor prvi album za How To Destroy Angels
Sound City (recenzija filma)
Nove pesme Nine Inch Nails AUDIO
Trent Reznor na novom Queens Of The Stone Age

Нема коментара:

Постави коментар