11. 6. 2016.

Crown The Empire prvi singl "Zero" #video #premijera

Crown The Empire su objavili promo video za novu pesmu "Zero". To je prvi singl njihovog narednog albuma 'Retrograde' koji će se pojaviti 22. jula. Pogledajte spot u linku ispod.


Preslušajte letlive. 'If I'm The Devil...' album #stream

Četvrti letlive. album je već u prodaji, sada ga možete preslušati na mikerecenzije u linku ispod. Recenziju pročitajte ovde.


Download Festival 2016. - dan prvi #video

U petak 10. juna počeo je četrnaesti Download Festival u Donington parku. Najpoznatiji rock/metal događaj obeležila je obilna kiša koja je potopila deo kampa u kome su posetioci. Neki koncerti su zbog nevremena bili na kratko odloženi. Prvog dana nastupili su Babymetal, Killswitch Engage, Korn, Rammstein i drugi...

Steven Battelle (LostAlone) objavio fantastičan singl "The Jump" #audio #premijera #download

Steven Battelle nekima poznatiji kao nekadašnji frontmen engleskih rock-era LostAlone započinje svoju solo karijeru. Od 2014. kada je bend prestao sa radom nije bilo puno vesti o aktivnostima članova, sve do sada...
Odličan singl "The Jump" koji možete preuzeti besplatno u linku ispod, je prvo što Battelle objavljuje kao solo izvođač. Takođe on je snimio i obradu Iron Maiden pesme "The Red And The Black" za novu kompilaciju Kerrang! magazina 'Maiden Heaven'.