31. 10. 2014.

Foo Fighters treća pesma "Congregation" #video #premijera

Svakog petka pre premijere novog dela serijala 'Sonic Highways' Foo Fighters objave i pesmu koja je snimljena u toj epizodi. "Congregation" je nastala u studiju u Southern Ground studiju u Nešvilu prestonici country muzike.



Motionless In White novi, animirani spot "Dead As Fuck" #video #premijera

Možda mi se čini ali Motionless In White više zvuče kao Marilyn Manson nego on sam. 'Reincarate' novi album benda se pojavio prošlog meseca a možete ga preslušati na mikerecenzije.


Još jedan Crown The Empire spot "Bloodline" #video #premijera

"Bloodline" je novi spot za Crown The Empire sa albuma 'The Resistance: Rise Of The Runaways' koji možete preslušati na mikerecenzije.


We Are The Ocean "Ark" uživo #video

Ovaj video opisuje sve ono na šta se pomisli kada se kaže rock 'n' roll. We Are The Ocean uživo malom klubu u Liverpulu izvode svoj novi singl "Ark".


Yellowcard novi spot sa Matty Mullins-om #video #premijera

Drugi spot sa 'Lift a Sail' albuma je za duet "The Deepest Well". Yellowcard su se udružili sa Matty Mullins-om iz Memphis May Fire za ovu pesmu, saradnja je nastavljena i na zajedničku turneju. Spot je snimljen na koncert u House of Blues klubu u Anaheim-u koji u celini možete pogledati na mikerecenzije (link je u povezanim vestima).


Black Veil Brides spot za "Goodbye Agony" #video #premijera

Pesma "Goodbye Agony" je već poznata fanovima jer je doživela premijeru pre nekoliko sedmica na radio stanicama širom sveta. Black Veil Brides četvrti album možete već sada preslušati na Spotify servisu ili pročitajte recenziju.


Angels And Airwaves prvi singl "The Wolfpack" #video #premijera

Čekanju je kraj prvi singl sa novog Angels And Airwaves albuma 'The Dream Walker' je objavljen. Pesma se zove "The Wolfpack" i u linku dole je možete preslušati.
Novo izdanje pratiće i film Poet Anderson: The Dream Walker za koji je scenario pisao Tom DeLonge.


Preslušajte Pvris debi album 'White Noise' #stream

Izdanje koje se sa nestrpljenjem očekuje već mesecima, oni koji su ga preslušali su ga proglasili remek-delom. Pvris su nešto novo na muzičkoj sceni, savršena kombinacija rock-a i punk-a sa jedne stane i electro-pop-a sa druge. Dva do sada izdata singla "St. Patrick" i "My House" su neki od najvećih hitova ove godine.