10. 3. 2016.

Therapy? novi spot "Tides" #video #premijera

Therapy? su predstavili spot za "Tides", novi singl sa 'Disquiet' albuma. "Tides" je takođe objavljen kao EP u limitiranom izdanju i prodavaće se na turneji na kojoj Therapy? sviraju 'Infernal Love' album u celosti.


Neck Deep objavili spot za "Serpents" #video #premijera

Da su Neck Deep najbolji pop-punk bend trenutno, o tome ne vredi trošiti reči. "Serpents" je novi singl sa aktuelnog, odličnog albuma 'Life's Not Out To Get You'.


Lacuna Coil detalji novog albuma 'Delirium' #vesti

Osmi studijski album za Lacuna Coil, italijanski goth bend, pojaviće se 27. maja za Century Media. Ploča nosi naziv 'Delirium' i sadrži jedanaest novih pesama, naslove pogledajte ispod. Za produkciju je bio zadužen basista Marco Coti Zelati, po njegovoh ideji je nastao i omot. Ovo je prvi album na kome je bubnjeve svirao sada stalni član Ryan Blake Folden, inače Amerikanac.


Trivium novi spot "Dead And Gone" #video #premijera

Trivium su objavili spot za aktuelni singl "Dead And Gone". Ovaj kao i prethodni prate vizuelnu koncepciju albuma 'Silence In The Snow'. Bend kreće na evropsku turneju na kojoj će publici predstaviti novi bubnjar Paul Wandtke.


Killswitch Engage nova numera "Quiet Distress" #video #premijera

Sedma numera od dvanaest koliko ih ima na novom Killswitch Engage albumu 'Incarnate'. Prethodnih šest preslušajte na mikerecenzije. Disk je u zvaničnoj prodaji od sutra, 11. mart.