17. 3. 2015.

Preslušajte Sleeping With Sirens novi album 'Madness' #stream

'Madness' četvrti album post-hardcore idola Sleeping With Sirens je od danas u prodaji a možete ga preslušati na mikerecenzije. Izdanje je sigurno najkomercijalnije izdanje u njihvoj karijeri, pored žanra po kome su poznati SWS su se opredelili i za nešto lakše note tako da ćete čuti i rock, indie čak i čiste pop numere. Pročitajte recenziju.

Disk možete kupitit na sajtu izdavača Epitaph Records a sam album preslušajte u linku ispod,


Preslušajte novi Awolnation album 'Run' #stream

Američki electro rock Awolnation nastavljaju što su započeli pre četiri godine i debijem 'Megalithic Symphony'. Mnogo toga se izdešavalo između dva albuma i 'Run' je produkt tog perioda.
Disk je od danas u prodaji preko Red Bull Records.


Vanna "Toxic Pretender" hardcore spot #video #premijera

Nije lako biti u Vanna ekipi ovih dana. Pravi povratak u hardcore i jednostavne spotove gde se pevač dere u kameru sa velikom pratnjom iza sebe. U jednom trenutku neki od članova su delovali kao da ne žele da budu u spotu, kada odgledate "Toxic Pretender" shvatićete zašto.


twenty one pilots: Fairly Local - novi singl/album #video #premijera

twenty one pilots su jedan od bendova sa najčudnijim statusom danas. Njihova fuzija rock/electronic/hip-hop-a nikako nije napadna i teška kao kod Enter Shikari (npr.). Ali oni su još uvek na granici sa underground izvođačima. Pitanje je: kako to da twenty one pilots još uvek nisu planetarno poznati?
"Fairly Local" je singl koji najavljuje novi album 'Blurryface', u prodaji od 19. maja.