22. 11. 2015.

We The Kings - Strange Love #recenzija

Ozone Entertainment
2015

We The Kings bi mogli da ponesu titulu najpozitivnijeg benda (na mikerecnzije). Pesme na 'Strange Love' su kao stvorene za đuskanje i za trenutke koje delite sa osobom koju volite. Ovaj album bi trebalo dopisivati kao obavezan soundtrack za lečenje od depresije.


Zvuk koji je prevladao na prethodnom 'Somewhere Somehow', na novom albumu je glavna tema. Alternativna pop muzika sa malo rock-a, kada bi ovakva pop muzika bila mainstream svet bi bio mnogo lepše mesto.
Sve kreće sa hipnotičom "Love Again", vesela, ritmična numera kao stvorena za žurke i ostale vesele događaje. U sličnom maniru je i "All the Way" samo je malo mirnija. „She“ će biti jedan od najvećih hitova sa albuma, emotivna polu-balada koja se nadograđuje i kulminira toliko da se naježite.
XO“ na kojoj gostuje kantautorka Elena Coats preti da se probije kao neočekivani hit sa ovog diska, slatka uvrnuta pesma koja izdaleka podseća na Pvris materijal.
Rock-erski deo albuma je fantastičan: "From Here To Mars" deluje kao singl koji The Killers nikada nisu snimili (i žale zbog toga); "Heaven So Close" refren vam se ureže u pamćenje i ne možete da ga izbacite iz glave; "Completely" je onaj pravi, stari We The Kings zvuk dok je "Howl at the Moon" balada u kojoj su gitare glavne.

Malodušni će reći: „Ovo nije najbolji We The Kings album“. Možda su u pravu... Ali to je nevažno ako vam sve pesme sa izdanja veoma prijaju i teraju vas da ih ponovo slušate.

Нема коментара:

Постави коментар