18. 5. 2017.

Silverstein sa "Retrograde" najavljuju 'Dead Reflection'

Silverstein su objavili spota za novu pesmu "Retrograde". Singl najavljuje njihov sledeći album 'Dead Reflection' koji će se pojaviti 14. jula za Rise. Na izdanju će se naći i prošlogodišnji singl "Ghost". Detalje i novi spot pogledaj dole.


Memphis May Fire još jedan spot "Sever The Ties"

Prošlog meseca objavili su (igrani) spot za "Wanting More" sada se pojavio "Sever The Ties" koji ih predstavlja kao koncertni bend. Memphis May Fire i dalje promovišu album 'This Light I Hold' (recenzija) koji se pojavio krajem oktobra prošle godine. Više u linku ispod.


blink-182 'California Deluxe Edition' recenzija

Viking Wizard Eyes
2017

Kada čujem da neki bend objavljuje deluxe izdanje svog albuma obično prevrnem očima jer znam šta da očekujem. Nekoliko pesama koje sa razlogom nisu ušle na album, ili u najboljem slučaju bonus koncertni album. blink 182 su otišli par koraka dalje, drugi disk na 'California Deluxe' je potpuno novi album, sa jedanaest neobjavljenih numera. Smelo su napustili svoju zonu komfora i snimili nekoliko najenergičnijih, mračnijih i najveselijih numera u svojoj karijeri.

Fort Hope nova pesma "Class Of 99"

Fort Hope su izbacili "Class Of 99", drugi singl sa svog narednog albuma. Izdanje nazvano 'The Flood Flowers Vol 1' pojaviće se 16. juna za Virgin/EMI. Prethodno objavljeni singl "The People Of The Lake" preslušaj na mikerecenzije, nova pesma u linku ispod.


Muse premijera spota "Dig Down"

Posle nedelja najavljivanja Muse predstavljaju novu pesmu "Dig Down". Spot za singl pogledaj dole, režirao ga je Lance Drake a glavnu ulogu je prihvatila aktivistkinja/model Lauren Wasser. Prilikom pisanja pesme Matt Bellamy je hteo da preokrene negativnost koja vlada u svetu i pruži malo optimizma, piše u saopštenju koje prati spot.


Preminuo Chris Cornell Soundgarden/Audioslave pevač

Prethodne noći (17. maj) u Americi je preminuo Chris Cornell. Grunge legenda je nekoliko sati pre toga održao Soundgarden koncert u Detroitu, njihov sledeći album je trebao da se pojavi do kraja godine. Razlog smrti još uvek nije poznat. Cornell je imao 52 godine.


Jule Vera sa "Something Good" najavili album

Jule Vera su objavili simpatičnu "Something Good" i najavili debi album 'Waiting For The Sun'. Izdanje će se pojaviti 16. juna za Sony Imprint/Weekday Records. Pored novog singla na ploči će se naći i prethodni "Lifeline". Detalji albuma i nova pesma u linkovima ispod.