10. 12. 2013.

Travis Barker - Cuz I'm Famous #audio #premijera

Travis Barker, poznatiji kao bubnjar Blink-182 (i Transplants) objavio je novu hip hop pesmu. Ovo je njegov treći rap singl. Pored njega u pesmi su gostovali i Paul Wall, Yelawolf, Hopsin i Scoopdeville. Sa Yelawolf-om je sarađivao na prethodnom rap singlu "Let's Go" kao i na pesmi "Pretty Little Girl" na poslednjem Blink-182 izdanju 'Dogs Eating Dogs' EP.

2011. Barker je izdao album 'Let the Drummer Get Wicked' koji je zapravo mixtape (kompilacija) sa različitim izvođačima iz hip hop žanra.



povezane vesti: 
10 pankera koji su bogatiji nego što mislite 
Preslušajte novi Transplants #stream 
Blink-182 & LL Cool J (!?) #video  

We Are The In Crowd - The Best Thing (That Never Happened) #video #premijera

Mislim da je svetu potrebno više bendova kao We Are The In Crowd i Tonight Alive. Dovoljno je pogledati ko su današnji idoli mladima i shvatićete da sam u pravu. Kao i njihove australijske kolege (Tonight Alive) We Are The In Crowd su počeli kao kopije Paramore-a ali danas su već dosta poznatiji po svojim odličnim pesmama. Komercijalni pop punk sa prelepom pevačicom bi trebao da prija svima, ako ništa drugo onda barem za opuštanje od svakodnevnih problema koji nas okružuju. Zato, apelujem na sve da intenzivno počnete da slušate muziku ova dva fantastična mlada benda.

Premijera spota, drugog singla sa novog albuma 'Weird Kids', zakazan za 18. februar.


Tay Jardine je specijalno za Kerrang snimila poruku na setu prilikom snimanja novog spota.


povezane vesti: 
Nekoliko najava od We Are The In Crowd #vesti #audio 
We Are The In Crowd "Attention" lyric #video
We Are The In Crowd novi singl Attention #audio

Crown The Empire reizdanje #video

Posle jednog albuma i EP-a, američki metalcore Crown The Empire će objaviti oba na istom izdanju. 'The Fallout' deluks izdanje će sadržati i pesme sa 'Limitless' EP-a koje je bend ponovo snimio u studiju. Prvi singl je bio za "Breaking Point", nova objavljena je "Limitless".
U nedavnim intervjuima članovi Crown The Empire su najavili da uskoro ulaze u studio i počinju snimanje novog, drugog albuma će zvučati veoma drugačije od prethodna dva izdanja.


Every Time I Die nova pesma #video

Američki metalcore Every Time I Die su uvrstili novu pesmu u svoj koncertni repertoar. Numera se zove "Thirst" i najverovatnije će se naći na novom albumu benda. Njihovo šesto izdanje 'Ex Lives' pojavilo se 2012. Snimili su dva spota sa albuma "Underwater Bimbos from Outer Space" (režirao ga je pevač Keith Buckley) i "Revival Mode".

Nova Arctic Monkeys pesma #audio

"You're So Dark" se nalazi na aktuelnom singlu "One For The Road" kao tzv. B strana.
Bend je trenutno na američkoj turneji na kojoj promovišu svoj izuzetno uspešan album 'AM'.



povezane vesti: 
Arctic Monkeys - One For The Road #video #premijera 
Arctic Monkeys kod Kimmel-a #video  
Arctic Monkeys i Josh Homme #video 

Soulfly "Bloodshed" #video #premijera

Spot za prvi singl sa novog albuma 'Savages'. U pesmi se pojavljuju Zyon Cavalera na bubnjevima, koji je i sada stalni član benda i Igor Cavalera Jr. na vokalima, drugi sin Max Cavalera-e. Čini se kao da je Max preozbiljno shvatio definiciju porodičnog biznisa.



povezane vesti: 
Preslušajte novi Soulfly album #stream #audio 
Preslušajte novu Sepulturu #stream 
Killer Be Killed snimaju album #vesti