21.05.2014.

Ghost Town: "I'm Weird" #video #premijera

Nova pesma za buduću pop/rock senzaciju Ghost Town. Njihov prvi album 'The After Party' će objaviti Fueled By Ramen 10. juna.

Ghost Town su mešavina svega i svačega ali najviše podsećaju na Fall Out Boy.

Ovo je treća objavljena pesma sa njihovog albuma:

Bayside intervju za Last.fm #video

Jedan od najboljih albuma ove godine je 'Cult' peto izdanje za Bayside. O snimanju albuma kao i o nastanku pesama članovi benda su pričali u intervjuu za Last.FM. Možete videti i delove pesama snimljene uživo za Last.fm.session.'Cult' možete preslušati na mikerecenzije (potražite link dole) i pročitajte recenziju albuma.


Every Time I Die - "Thirst" #video #premijera

Novi spot za Every Time I Die sa njihovog sedmog albuma 'From Parts Unknown'.
Novo izdanje benda pojaviće se 1. jula za Epitaph. Prvi singl je "Thirst", pesma koju bend izvodi uživo već neko vreme. O novom albumu pevač Keith Buckley kaže: "Umesto da napravimo muziku uz koju će klinci da pevaju mi smo snimili muziku koja će ih uplašiti".

Grupa je nastala 1998. i od starta su bili miljenici u hardcore žanru. Najvažniji albumi u njihovoj karijeri su svakako ‘Hot Damn!’ iz 2003. i ‘Gutter Phenomenon’ 2005.

Produkciju novog materijala radio je Kurt Ballou (jedan od osnivača čuvenih Converge).

7Seconds - Your Hate Mentality #video #premijera

Nova pesma sa 'Leave A Light On' povratničkog albuma za hardcore/punk legende 7Seconds. Album će se pojaviti za Rise Records 27. maja.

Dve prethodne objavljene numere su: power pop "Leave A Light On" i klasična hc "I Have Faith In You".Preslušajte novu "Your Hate Mentality":

Kako Enter Shikari snimaju album [Ep.2] #video #ShikariAlbum4

Jednostavno morate pogledati ovaj video...


Nova epizoda serijala sa snimanja novog Enter Shikari albuma:

Guano Apes nova pesma #audio

Nemački rock-eri Guano Apes uskoro objavljuju novi album 'Offline'. Prvi singl "Close To The Sun" je doživeo premijeru krajem februara.
Deo nove pesme "Cried All Out" je postavljena na njihovoj facebook stranici. Od danas bend će svakoga dana postavljati delove novih pesama do samog objavljivanja albuma 20. maja.

Poslušajte "Cried All Out":