22. 11. 2013.

Polar Bear Club - Blood Balloon #video #premijera

"Blood Ballon" je klasična pop punk pesma sa 'Death Chorus' albuma za Polar Bear Club. Spot je sastvaljen od snimaka nastalih na američkoj turneji benda.

povezane vesti:
Preslušajte novi Polar Bear Club album #stream 
Polar Bear Club novi singl #video 

Gogol Bordello - Lost Innocent World #video #premijera

Za novi spot Gogol Bordello su se udužili sa Moca.tv i napravili umetnički spot za pesmu "Lost Innocent World". Sredinom jula je izašao 'Pura Vida Conspiracy' odličan, šesti album benda. Ovo je tek prvi spot sa izdanja ali Gogol Bordello nikada i nisu previše zavisili od video prezentacije svoje muzike, oni su jedan od bendova koje morate videti uživo. Mešavina punk-a sa gypsy i world elementima uz harizmatičnog Eugene Hütz-a jednako dobro prolazi i na festivalima (kao Reading i Download) gde su samo rock izvođači ali i na onima gde se očekuje ovakav zvuk.

povezane vesti:
Gogol Bordello uživo kod Arsenio Hall-a #video 
Gogol Bordello radio promocija #video 
Gogol Bordello - Pura Vida Conspiracy #recenzija 

Joshua Bell ft. Igudesman & Joo - Christmas Confusion #video #premijera

Joshua Bell je poznato ime onima koji prate dešavanja u klasičnoj muzici. Na svom novom albumu 'Musical Gifts' gostovali su mu Igudesman & Joo, Alison Krauss, Chick Corea, Branford Marsalis, Chris Botti, Plácido Domingo, Gloria Estefan i drugi.
Album je kompilacija božićnih pesama na malo drugačiji način. Prvi singl je pesma "Christmas Confusion" sa Igudesman-om i Joo-om, njih trojica su pokušali da spoje tradicionalne božićne i jevrejske himne.

Možete preslušati kompletan album i pogledati spot "Christmas Confusion":

Arcade Fire - Afterlife #video #premijera

Sa četvrtog albuma 'Reflektor' novi singl je za "Afterlife".


povezane vesti:
Preslušajte novi Arcade Fire album #stream 
Arcade Fire se vraćaju #video 
Potvrđeno Arcade Fire su u studiju 

RDGLDGRN - Power Ups #video #premijera

Ako volite rock i hip hop i jazz i funky onda svakako probajte RDGLDGRN. Njihov istoimeni prvi album je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove godine. Posle završenih nastupa na Warped turneji bend objavljuje četvrti singl "Power Ups". Uvek je korisno dodati da je bubnjeve na albumu svirao Dave Grohl.

povezane vesti:
RDGLDGRN - I Love Lamp #video #premijera 
RDGLDGRN - RDGLDGRN #recenzija 
RDGLDGRN - Lootin in London #video