20.04.2015.

Art vs Science singl "In This Together", najava albuma #video #premijera

Australijski dance-punk trio Art vs Science objavljuju novi album, drugi u njihovoj karijeri. Prošle godine se pojavio EP 'Create / Destroy'. "In This Together" je prvi singl.


Babymetal nastupaju na Reading Festivalu! #vesti

Potvrđeno je da će Babymetal nastupiti na ovogodišnjem Reading/Leeds festivalu. Prošle godine su osvojile Sonisphere i taj nastup je bio prekretnica njihove karijere. Festivali se održavaju od 28. do 30. avgusta. Devojke su 29. na Reading-u a sledećeg dana na Leeds-u.


All Time Low & Jenna McDougall "A Love Like War" #video

Na američkoj 'Future Hearts' turneji All Time Low promovišu novi album, kao podrška su Issues, State Champs i Tonight Alive. Jenna McDougall im se pridružila u pesmi "A Love Like War".


Mumford & Sons nova pesma "Snake Eyes" uživo #video #premijera

Mumford & Sons će novi album promovisati snimcima napravljenim uživo u Londonu. Nove pesme su odsvirane uživo i to će biti promotivni spotovi.


Parkway Drive "The Weapon They Fear" (Heaven Shall Burn) #video

Nastavak priče o zajedničkoj turneji Parkway DriveHeaven Shall Burn.


Nova Panic! At The Disco pesma "Hallelujah" #video #premijera

Panic! At The Disco su nedavno ostali bez originalnog bubnjara Spencer Smith-a i sada je bend spao na dva člana: Brendon Urie (frontmen) i Dallon Weekes (bas). Bez ikakvih vesti o novim izdanjima pojavila se nova pesma "Hallelujah".


Heaven Shall Burn "Unrest" (Parkway Drive) uživo #video

Na zajedničkoj turneji Heaven Shall Burn i Parkway Drive su delili set svake večeri ali i obradili po jednu pesmu. Svaki koncert bi bio podeljen na četiri dela, prvi set Parkway Drive onda se zamene i na bini su Heaven Shall Burn na iznenađenje publike, pa malo kasnije sve ponovo.
Više o toj turneji možete saznati u dokumentarcu, link je u povezanim vestima.